Gina Pistol și-a ridicat halatul și a dezvăluit secretul: ”Este o etapă deosebit de importantă!” / ”Parcă ești mai frumoasă!”

Publicat: 07/05/2021 | 17:51

Gina Pistol are mare grijă de silueta ei și nu numai, iar în acest sent le-a dezvăluit admiratorilor ei secretul. Sunt incluse dieta, sportul și nu numai.

A spus totul într-o postare pe Instagram în care și-a arătat piciorul fin, spre entuziasmul fanilor ei. ”Pielea noastră trece, de-a lungul vieții, printr-o serie de modificări, iar sarcina este o etapă deosebit de importantă. Avem nevoie de îngrijire și hidratare în sarcină și după naștere. Toate ne dorim să scăpăm rapid de surplusul de kilograme, însă nu trebuie să neglijăm impactul pe care îl poate avea asupra pielii. E posibil să ne confruntăm cu o scădere a fermității, celulită, ori țesut gras în exces”, a scris Gina Pistol, care a amintit că folosește și o cream miraculoasă pentru „revenirea la formele inițiale”. (CITEȘTE ȘI: CE S-A ÎNTÂMPLAT LA „CHEFI LA CUȚITE” DUPĂ CE GINA PISTOL A FOST ÎNLOCUITĂ DE IRINA FODOR)

Gina Pistol și-a ridicat halatul și a dezvăluit secretul: ”Este o etapă deosebit de importantă!” / ”Parcă ești mai frumoasă!”

Nu spusese, însă, totul. ”Trebuie avut în vedere, însă, că din rutina de îngrijire nu trebuie să lipsească sportul, o dieta”, a completat iubita lui Smiley. (NU RATA: GINA PISTOL A IZBUCNIT ÎN PLÂNS LA PLECAREA DE LA CHEFI LA CUȚITE: “NU VREAU SĂ MĂ DESPART DE VOI”. CE A SPUS DESPRE IRINA FODOR, NOUA PREZENTATOARE A SHOW-ULUI CULINAR)

Imediat, fanii ei au reacționat. ”Parcă ești mai frumoasă după ce ai devenit mama”, ”O viață cât mai simplă. Fără multe farduri, mâncare la ore fixe și echilibrat, adică din toate câte puțin, te ține în formă până la adânci bătrâneți”, ”Pielea ca și pielea…dar să vezi când începe să cadă părul după naștere…”, au scris internauții în dreptul fotografiei de nota zece pe care Gina a postat-o.