Gina Pistol, primele declarații despre botezul micuței Josephine: ”Normal că am plâns”

Publicat: 23/06/2021 | 20:20

La trei luni de la naștere, fetița lui Smiley și a Ginei Pistol a fost creștinată. Într-un cadru restrâns, alături de familie și prieteni apropiați, părinții micuței au organizat un eveniment discret în cinstea fiicei lor.

Duminică, 20 iunie, Smiley și Gina Pistol și-au botezat fetița. Evenimentul a fost organizat în mare secret, departe de ochii curioșilor și lumina reflectoarelor. Ceremonia a fost una extrem de emoționantă pentru părinți, dar mai ales pentru Gina Pistol care nu și-a putut stăpâni lacrimile în biserică. Micuța Josephine a fost foarte cuminte și nu a plâns în timpul botezului.

Petrecerea de după creștinare s-a ținut în ”Paradisul verde” din Corbeanca. Invitații au avut câteva reguli de respectat. Să nu aducă daruri, să se testeze înainte de eveniment și să fie discreți pe social media. A fost o zi perfectă pentru Smiley și Gina Pistol, iar prezentatoarea TV a făcut primele declarații despre unul dintre cele mai importante momente din viața ei. (CITEȘTE ȘI: CINE AU FOST, DE FAPT, NAȘII FETIȚEI LUI SMILEY ȘI A GINEI PISTOL. BLONDINA, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE MARELE EVENIMENT: „PĂRINȚII SPIRITUALI JOACĂ UN ROL IMPORTANT”)

”Normal că am plâns. Andrei… nu. Andrei este, din familia noastră, el e partea… nu dură… nu știu cum să spun. Eu sunt cea care plânge mai des, cu toate că amândoi suntem foarte sensibili. Îmi doream dintotdeauna să am parte de un eveniment în aer liber. Cu prieteni, cu oameni dragi lângă mine. A fost o zi perfectă. Dacă erau altele vremurile… cu siguranță era o petrecere mai mare”, a dezvăluit Gina Pistol la Observator.

”Duminica aceasta, pentru noi, a fost cod roșu de iubire. Am avut familia alături, prieteni și persoanele dragi, pentru a o sărbători cu toții pe cea mai iubită ființă din viața noastră. Josephine, ești tot”, a scris și Smiley pe contul său de Instagram.

Andreea Bănică i-a dat de gol

Deși nu și-au dorit să se afle de botezul fiicei lor, Andreea Bănică i-a dat de gol pe Gina Pistol și Smiley! Artista le-a dezvăluit fanilor de pe Instagram, chiar în ziua evenimentului, că poartă un costum special creat pentru ea, cu ocazia creștinării micuței Josephine.

Tot artista a fost cea care a postat și prima imagine de la botezul fiicei lui Smiley și a Ginei Pistol.

„Fericire multa, Josephine! ❤️ Ti-a dat Dumnezeu cei mai buni parinti din lume care sa te iubeasca si sa te ocroteasca! ???? Ne bucuram ca v-am fost alaturi intr-un moment atat de important” a scris Andreea Bănică.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Banica (@iamandreeabanica)