Gina Pistol, în lacrimi la „Chefi la cuțite” după ce a primit un cadou pentru fiica ei

Publicat: 03/03/2021 | 17:14

Gina Pistol a rămas impresionată până la lacrimi după ce a primit un cadou pentru fiica ei de la o concurentă a emisiunii ”Chefi la cuțite”.

Nicoleta Pop, unul dintre primii concurenți care au venit să-și arate îndemânarea în bucătărie, i-a adus și o mică atenție graviduței de la „Chefi la cuțite”. Gina, sensibilă și emotivă din fire, a izbucnit în lacrimi.

„Ți-am adus un mic cadou. Sper să îți placă și să te facă să zâmbești, în primul rând”, i-a spus concurenta.

Concurenta ediției de marți Chefi la cuțite este, de loc, din Brașov și are un atelier de broderie computerizată. Înainte să intre în bucătărie, Nicoleta Pop i-a făcut un cadou inedit prezentatoarei: o bluziță pentru fiica sa, pe care apare o fetiță și mesajul „Simpaticilor, m-ați așteptat mult?”.

VEZI ȘI: Gina Pistol a publicat primele imagini cu camera fiicei sale. Totul pare desprins dintr-o poveste: “Mi-am pregătit geanta pentru maternitate. Și acum stau și aștept”

„Awww! Hai mă… Mulțumesc! Mamă, ce drăguță e! Draga lui mama… „Simpaticilor, m-ați așteptat mult?” Da, mult! Mulțumesc foarte frumos, din suflet! Nici nu mai am cuvinte”, a spus Gina Pistol, în timp ce își ștergea lacrimile din ochi.”, a spus Gina.

VEZI ȘI: Ceartă aprigă între Smiley și Gina Pistol. De la ce a pornit neînțelegerea dintre cei doi, cu puțin timp înainte de a deveni părinți