Gina Pistol, ieșire nervoasă pe rețelele de socializare! Ce a deranjat-o pe vedetă? „Am ajuns la o concluzie”

Publicat: 13/04/2021 | 17:34

Gina Pistol și-a spus oful pe rețelele de socializare. Vedeta s-a arătat deranjată de răutatea unor internauți, care știu doar să judece și să critice. Totul a pornit de la o postare pe care proaspăta mămică a făcut-o.

Astăzi, Gina Pistol a postat o fotografie pe Instagram, iar în descriere a mărturisit că este o fotografie mai veche, de pe vreme când nu era mămică și avea timp și pentru ea. Gina a mai spus că acum cea mică îi ocupă tot timpul și abia reușește dimineața să se spele pe față. (CITEȘTE ȘI: SMILEY ȘI GINA PISTOL, ÎN CULMEA FERICIRII. MICUȚA JOSEPHINE A ÎMPLINIT O LUNĂ)

„Tot o poza mai veche. Poză făcută când aveam timp să fac 2376 de poze și sa aleg UNA. Acum spun săru’mâna daca apuc să-mi dau, dimineața (5:40-6:00), cu apă pe față. Cam atât despre mine. Tu ce mai faci?”, se arată în postarea făcută de Gina Pistol.

Unii dintre internauți nu au înțeles ce a vrut vedeta să spună și au interpreta cum au vrut cuvintele ei. Aceștia au înțeles că Gina Pistol se plânge de faptul că are un copil mic și că nu este o mamă dedicată. Astfel, comentariile negative au început să curgă, lucru ce a scos-o din minți pe vedetă.

„Săraca de tine…ce greu este să crești copilul în tot luxul și să ai tot ce vrei pe tavă, nici nu vreau să mă gândesc ce coșmar este.”/ „Nu te mai văita o mamă nu se vaită, o mamă se sacrifică că știe pentru ce”/ „Nu te mai plânge atât! Dacă aveai trei sau patru copii nu mai aveai timp de Instagram”, au fost câteva dintre comentariile răutăcioase lăsate de internauți.

Gina Pistol, ieșire nervoasă

Văzând câte de prost au interpretat unii ce a spus, Gina Pistol nu s-a mai putut abține și a reacționat. Vedeta le-a oferit replica răutăcioșilor, declarând că mulți din oamenii din mediul online sunt o combinație fatală de prostie și răutate.

„Citind așa câteva comentarii de la ultima mea postare, am ajuns la o concluzie: cel mai periculos animal din lumea virtuală este omul, da este omul ăla care este și prost și rău. Acela e cel mai periculos”, a spus Gina Pistol.

(VEZI ȘI: CU CINE SEAMĂNĂ FIICA LUI SMILEY. GINA PISTOL FACE DEZVĂLUIRI EMOȚIONANTE)

 

Sursa foto: Facebook