Gina Pistol, filmată în timp ce îl sărută pe Smiley: “Te iubesc”. Cum a reacționat prezentatorul de la Românii au Talent și dezvăluirile făcute despre viața lor în vreme de coronavirus | VIDEO

Publicat: 10/04/2020 | 09:17

Gina Pistol l-a sărutat în public pe Smiley, iar momentul a fost filmat spre bucuria fanilor! Unii dintre ei au văzut live acest gest romantic din partea prezentatoarei de la Antena 1, dar și reacția iubitului ei, care prezintă “Românii au talent” împreună cu Pavel Bartoș. În plus, cei doi au făcut dezvăluiri despre viața lor în vreme de coronavirus.

Citește și: Gina Pistol, concurentă la Asia Express: “Ori de câte ori simt că nu mai pot, găsesc”

Gina Pistol și Smiley, dezvăluiri făcute despre viața lor în vreme de coronavirus

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbizul din România. Ieri însă, carismaticul cântăreț a avut-o ca invitată în emisiunea transmisă live pe canalul său de YouTube. Și, dacă inițial au purtat o discuție ca între simpli prieteni… ulterior, lucrurile s-au schimbat complet. Mai în glumă, mai în serios, frumoasa vedetă a mărturisit public ce o deranjează la partenerul ei de viață, dar și cum se descurcă în plină pandemie de coronavirus.

“Hello (n.r.: Bună)! Hei, bună ziua, bună ziua, ce faceți? Uite… nu reușesc să mă văd și eu… Salut! Bine te-am găsit! Sunt bine, sunt bine. Sunt aici, în colț (…). Unde ești mai exact? Ești în izolare? Unde ești exact?

Stai să văd cum fac să schimb camera. Spune: «Salut!» salută și tu toți oamenii care ne urmăresc în momentul ăsta. Unde ești? Sălută toți oamenii. De cât timp stai în izolare? Și ce îți lipsește cel mai mult? (…). Ce te enervează cel mai tare la colegul tău de izolare?”, a spus Smiley, aflat în vila în care locuiește cu iubita lui, Gina Pistol.

Află și: Smiley, lovit în plin de COVID-19. “Nu e ușor! Sper să…” Artistul face apel la unitate

“Ce faci, mă? Bine, tu? Eu te văd. Cum mă, «Salut!»? Sunt acasă, te aștept să vii. Aa… Da, da, sunt în izolare. Suntem mai mulți? Credeam că mă suni așa… să vezi ce mai fac. Cred că se fac trei săptămâni, cred (n.r.: de izolare). Nimic, eu nu mă plictisesc, am tot ce îmi trebuie acum. Bine, la un moment dat, o să-mi fie dor de colegi, de obiceiurile mele, de ritualul meu zilnic. (…)

Ce crezi că mă enervează cel mai tare la colegul de izolare? Că este dezordonat. Mai este din pulpa de curcan în frigider. Aia de ieri. Crezi că îți gătesc zilnic? Azi dimineață ne-am băut cafeaua împreună și apoi a dispărut. Auzi, te iubesc! Hai acasă!”, a declarat prezentatoarea de la Antena 1 în timp ce era în altă cameră.

Gina Pistol l-a sărutat în public pe Smiley: “Te iubesc”

La scurt timp de la declarația de iubire în fața a mii de persoane, care îi urmăreau, cei doi și-au încheiat convorbirea. Și, spre surprinderea totală a lui Smiley, Gina a venit în camera în care se afla ca să-l sărute pe obraz.

“Hai, mă, că mi-era dor de tine (n.r. râde)”, a mărturisit Gina Pistol pe un ton calm și cald. Văzându-i reacția lui Smiley care a rămas fără cuvinte după gestul romantic al partenerei sale, aceasta a continuat retoric: “Ce e? Dacă mi-era dor de tine!?!”.

După ce Gina Pistol a plecat din fața camerei de filmat, iubitul ei a recunoscut că nu se aștepta la așa ceva și că s-a emoționat foarte tare. De altfel, el a și uitat ce își dorea să le mai împărtășească celor care îl urmăreau, motiv pentru care au fost câteva momente de tăcere și zâmbete sincere, pe care le puteți urmări în clipul de mai jos la minutul 21:56.

“Da, m-a luat prin surprindere… așa. Na, nu știu dacă se vede, dar m-am înroșit așa… (n.r.: râde). M-am emoționat, nici nu mai știu ce voiam să spun. Nu mai știu ce voiam să spun… voiam să spun că am muncit mult la treaba asta și o să muncesc în fiecare zi să perfecționez emisiunea… mă rog, dacă pot să-i spun așa… live-ul ăsta nebun. Îmi place treaba asta, îmi place să vă văd comentariile în timp real (…). Da, sunt mai timid, chiar așa e, mă întreabă cineva. Da, sunt mai timid și vreau să vă spun că mai am o rubrică, mai am un invitat special”, a spus îndrăgitul cântăreț după ce a fost sărutat pe obraz de iubita lui, Gina Pistol.

Nu rata: Smiley si Cabron au lansat o melodie apăsătoare, iar versurile se potrivesc pentru perioada de epidemie de coronavirus! Ascultă piesa “Cine-i salveaza pe eroi?”

Feli Donose, prima artistă invitată în emisiunea de pe YouTube a lui Smiley

Ieri, talentata artistă Feli a fost invitată în emisiunea transmisă live pe canalul de YouTube al lui Smiley. Ea este prima cântăreață care a acceptat provocarea celebrului artist. Puteți vedea discuția purtată de cei doi în video-ul de mai sus.