Gina Pistol, despre despărțirea de Smiley: ”Nu e deloc ușor!” Cine le-a zdruncinat relația

Publicat: 13/04/2020 | 09:34

Gina Pistol și Smiley au o relație de aproximativ trei ani, și e una dintre cele mai sudate din showbiz. S-au ascuns ei o bună perioadă, dar, până la urmă, inevitabilul s-a produs, așa că iubăreții și-au asumat totul. Doar că sunt momente în viața fiecărui cuplu când nu totul merge ca pe roate. ”Virus” care nu i-a ocolit pe Gina și pe Smiley. (CITEȘTE ȘI: SMILEY A RUPT TĂCEREA! CE A FĂCUT ARTISTUL ÎN SUA CU GINA PISTOL. “AM AVUT BUCURIA SĂ…”)

Celebrul realityshow Asia Express este ”vinovat” pentru o oarecere distanțare a celor doi, și nu numai ca spațiu! Chiar Gina avea să dezvăluie, pentru VIVA!, problemele de cuplu pe care le-a întâmpinat în timpul filmărilor.

GINA PISTOL, FILMATĂ ÎN TIMP CE ÎL SĂRUTĂ PE SMILEY: “TE IUBESC”. CUM A REACȚIONAT PREZENTATORUL DE LA ROMÂNII AU TALENT ȘI DEZVĂLUIRILE FĂCUTE DESPRE VIAȚA LOR ÎN VREME DE CORONAVIRUS | VIDEO

„Nu e ușor deloc! Îi înțeleg acum pe oamenii care sunt plecați departe de casă și simt acel dor care îi macină. L-am simțit și eu. Deși mie îmi place să călătoresc și sunt o fire mai independentă, de data aceasta am resimțit mai mult ca oricând dorul de casă și de cei dragi. Nu am stat niciodată atât de mult plecată de acasă, așa cum stăm în fiecare sezon de Asia Express”, a mărturisit gazda emisiunii Asia Express.

SMILEY ȘI GINA PISTOL, IZOLAȚI LA DOMICILIU DE TEAMA CORONAVIRUSULUI: ”TRIST, DAR ADEVĂRAT”

Dar Gina infirmă zicala ”ochii care nu se văd se uită!” „Sufletele care nu se simt se uită. Poți sta departe de omul drag, dar să fii cu sufletul lângă el, sau poți să fii aproape de cineva într-o relație, dar cu toate astea să fii foarte departe”, a punctat Gina.

Gina Pistol: ”Noi am ales!”

Frumoasa prezentatoare a ținut să explice ce s-a întâmplat în acea perioadă în care ea și Smiley s-au ”iubit” de la distanță. „Faptul că noi am ales de la început să nu ne expunem și să nu vorbim despre noi doi nu înseamnă că am întâmpinat obstacole. A fost alegerea noastră, noi ne trăim relația departe de ochii lumii. Noi ne afișăm, doar că nu o facem prin fața blițurilor…Nu ne ascundem!”, a spus Gina Pistol. (NU RATA: DE CE NU ÎL SUPORTĂ GINA PISTOL PE PAVEL BARTOȘ! CE I-A FĂCUT STARUL DE LA PRO TV, IUBITEI COLEGULUI SMILEY)

Cât privește bărbatul ideal pentru ea… „Nu există om perfect sau relație perfectă. Cuvântul în sine este relativ și diferit pentru toată lumea. Există relații care ne învață ceva, relații care ne ajută să descoperim ceva în noi, să evoluăm. Dacă ai ochii și mintea deschise poți păstra ceva din orice experiență pe care ai avut-o. Dar cum am putea să ne bucurăm de soare dacă ar fi tot timpul soare? Ne prinde bine și o ploaie răcoroasă de vară în zilele toride, nu? Așa e și cu relația, fie ea de iubire sau de prietenie”.

Nu și-a visat rochia de mireasă!

„Vă pot spune sincer că nu am visat niciodată cum va fi rochia mea de mireasă, nici când eram copilă. Eu nu îmi fac planuri îndelungate, nu sunt genul acesta de om. Singurul gând pe care îl am este că mă văd îmbătrânind alături de omul drag. Ne completăm frumos, natural, fără să depunem prea mari eforturi să fim într-un anume fel. Ne completăm până și la capitolul calități-defecte!”, a punctat Gina Pistol.

VA FI NUNTA ANULUI ÎN SHOWBIZ! GINA PISTOL SE MĂRITĂ CU SMILEY

„Ce credeam despre el înainte să-mi devină iubit cred și acum: că este un bărbat educat, muncitor, care a realizat tot ce are acum prin muncă. Un visător și un om bun”, a încheiat prezentatoarea.