Gina Pistol, declaraţii surpriză, la Asia Express despre cererea în căsătorie! Atenţie, Smiley! De ce este considerată ghinionistă în dragoste

Publicat: 17/04/2020 | 08:30

Smiley și Gina Pistol au o relație de aproximativ trei ani și e una dintre cele mai sudate din showbiz. Cuplul nu a ajuns până acum în fața altarului și nici nu dă semne că ar avea de gând. Recent, fosta vedetă Playboy a făcut, la Asia Expres, declarații surpriză despre căsătorie, care, în mod normal, ar trebui să-l pună pe gânduri pe partenerul ei.

VEZI AICI: SMILEY A RUPT TĂCEREA! CE A FĂCUT ARTISTUL ÎN SUA CU GINA PISTOL. “AM AVUT BUCURIA SĂ…”

Gina Pistol a mărturisit că țelul ei principal nu este să fie mireasă, fiind de părere că doi oameni se căsătoresc pentru că simt acest lucru, nicidecum pentru că timpul ar trece peste ei.

Oamenii m-au catalogat ca fiind un om ghinionist în iubire, dar eu pot spune că sunt un om liber. Un om care atunci când a văzut că nu se simte bine în relația în care este a pus stop, chiar dacă au trecut câțiva ani. Eu nu mă complac. Dacă ceva nu este pe sufletul meu și mă dezechilibrează ca om, nu mai pot să stau.

VEZI AICI: CE ÎI GĂTEȘTE CEL MAI DES GINA PISTOL LUI SMILEY: “CÂND INTRU ÎN BUCĂTĂRIE ŞI AM NEVOIE DE PUŢIN AJUTOR, LE DAU UN TELEFON”

Mai bine sunt prietenă cu omul respectiv decât să stau cu dragul de a sta pentru că dă bine pentru ceilalți. Nu am fost niciodată omul care să se fi visat mireasă, cu casa plină de copii, adică nu sunt genul acela. Dacă e să se întâmple primesc cu brațele deschise. Dar nu am simțit„, a spus Gina Pistol.

Nu și-a visat rochia de mireasă!

Vă pot spune sincer că nu am visat niciodată cum va fi rochia mea de mireasă, nici când eram copilă. Eu nu îmi fac planuri îndelungate, nu sunt genul acesta de om. Singurul gând pe care îl am este că mă văd îmbătrânind alături de omul drag. Ne completăm frumos, natural, fără să depunem prea mari eforturi să fim într-un anume fel. Ne completăm până și la capitolul calități-defecte!”, puncta Gina Pistol în urmă cu doar câteva săptămâni.

NU RATA: GINA PISTOL I-A CUNOSCUT PE PĂRINȚII LUI SMILEY! AU FĂCUT FOTOGRAFII