Gina Pistol, cu totul în vedere aseară la Chefi la Cuțite de la Antena 1! Detaliul intim observat de telespectatori

Publicat: 10/12/2019 | 10:44

Apariție de senzație a Ginei Pistol în timpul emisiunii ”Chefi la cuțite”. Vedeta a ales o rochie cu tul transparent, neagră, care lăsa un umăr dezgolit. Rochia era decupată pe partea dreaptă, iar telespectatorii au fost, realmente, încântați.

Frumoasa Gina Pistol mai dă o lovitură de imagine, asta după ce în emisiunea ”Chefi la Cuțite” a apărut, din nou, într-o ipostază vizuală încântătoare, apreciată la justa valoare de toată lumea. Mai mult, telespectatorii au putut observa, cu această ocazie, și un detaliu intim incitant. Posteriorul Ginei – care încearcă să duc un stil de viață foarte echilibrat și are are o grijă permanentă pentru siluetă – era bine conturat și tonifiat. Concurenții și cei trei chefi au aplaudat-o îndelung pe Gina, privirile lor admirative transmițând… totul.

Gina Pistol, despre aventura ”Asia Express”: ”Mă gândesc doar la salata orientală făcută de mine”

Experiența ”Asia Express” este una inedită, iar Gina Pistol a mărturisit, de altfel, că îi lipsește mâncarea din România și nu numai. Zile obositoare, tensiune, junk-food și absența permanentă a unui stil alimentar echilibrat la care Gina ținea foarte mult.

„Suntem plecați de acasă de două luni, dar avem impresia că a trecut mai bine de jumătate de an de când suntem aici. Îmi lipsește mâncarea de acasă, îmi lipsesc baia mea, cada mea, o baie cu spumă, cu lumânări, cu muzica mea preferată și un pahar de vin! Abia aștept să ajung acasă să mă răsfăț cu asta! În ceea ce privește mâncarea… mă gândesc doar la salata orientală făcută de mine și la pâine, pâine de-a noastră. Aș vrea, când mă întorc acasă, să-mi reiau regimul meu de viață și să spun nu carbohidraților, pentru că, din păcate, aici nu am avut de ales și am mâncat ce ni s-a dat. De oboseală, de multe ori, aleg să mănânc junk-food, pentru că fix în acele momente îți și cere corpul așa ceva. Nu simt că m-am «împlinit» îmi lipsesc foarte mult sportul și stilul alimentar echilibrat”, a declarat Gina Pistol pentru libertatea.ro.