Gina Pistol, concurentă la Asia Express: “Ori de câte ori simt că nu mai pot, găsesc”

Publicat: 07/04/2020 | 17:45

“Gina Pistol, concurentă la «Asia Express»?” – este întrebarea pe care mulți dintre fanii vedetei Antena 1 au avut-o în minte, iar recent, ea le-a oferit răspunsul! Prezentatoarea show-ului-fenomen a vorbit însă și despre problemele întâmpinate în calitate de gazdă pentru concurenții din sezonul 3.

Citește și: Scene incredibile difuzate de Antena 1, de la Asia Express! Alex Abagiu l-a sărutat pe Radu Vlăduţ. Gina Pistol, reacţie surprinzătoare

Gina Pistol, despre ipoteza de a fi concurentă la “Asia Express”

În vârstă de 38 de ani, Gina Pistol a mărturisit în cadrul unui interviu oferit de curând că, dacă s-ar fi numărat printre concurenții de la “Asia Express”, ea s-ar fi descurcat foarte bine. Îndrăgita moderatoare TV a spus că se descurcă în situații extreme și a subliniat că i-ar fi făcut plăcere să formeze o echipă cu o persoană competitivă, așa cum este ea. În timpul declarațiilor, a subliniat că partea cu căutarea cazării i-ar fi dat bătăi de cap și a spus că îi înțelege perfect pe participanți, chiar dacă nu a fost pusă în această postură solicitantă din punct de vedere psihic.

Află și: Scandal monstruos după ce frații Ristei au părăsit competiția de la Antena 1: “Emisiune regizată”! Speak a răbufnit și a spus tot adevărul despre filmările de la Asia Express

“Când am primit propunerea să prezint «Asia Express», m-am gândit că mi-ar fi plăcut să fiu concurent. Însă după ce am văzut provocările prin care aceștia trec zi de zi. Oricum, cred că m-aș fi descurcat și în postura de concurent, pentru că sunt o persoană care se descurcă în situații limită. Ori de câte ori simt că nu mai pot, găsesc o fărâmă de energie în mine care mă face să pot mai mult! Mi-ar fi plăcut să fac echipă cu o persoană la fel de competitivă ca mine, o persoană care se poate adapta rapid și care nu renunță în ciuda momentelor dificile. Însă cred că mi-ar fi fost greu cu cazarea, recunosc. În postura de prezentator al show-ului am certitudinea unui acoperiș deasupra capului la finalul zilei, însă concurenții nu o au. Și după o zi lungă și grea, plină de provocări, se trezesc uneori că misiunea care pare imposibilă este fix cea a cazării”, a povestit Gina Pistol pentru publicația VIVA!.

Nu rata: Gina Pistol, dezvăluiri incredibile despre ce se întâmplă, de fapt, la Asia Express: “Se schimbă totul”

Conform declarațiilor prezentatoarei, în prima parte a emisiunii “Asia Express” 2019l ea și colegii săi din staff au avut o problemă cu mâncarea, iar în a doua etapă a show-ului, în Taiwan, cu toții au avut neplăcuta surpriză să constate că localnicii nu vorbeau limba engleză deloc.

“O problemă pentru noi, cei din echipă, a fost mâncarea. Concurenții încercau să se descurce cu ce primeau de la gazdele la care înnoptau, însă noi primeam mâncare de la catering zilnic. Și nu cred că vă puteți imagina, dar timp de o lună de zile am primit maxim 3-4 feluri de mâncare și cel mai des, în Filipine, pui prăjit cu orez. Fiind mereu pe drum, cu programul stabilit, nu aveam nici timp să ne cumpărăm ceva şi, mai ales, nici nu aveam de unde. Pentru că toate jocurile desfășurate, toate probele erau, în general, departe de marile orașe.

Apoi, în Taiwan, ne-am confruntat cu o altă problemă, pentru că localnicii nu știau să vorbească deloc engleză, iar toate meniurile la restaurante erau scrise în chineză! Și când spun deloc, gândiți-vă că nu fac diferența între «Yes» și «No»!”, a mai povestit vedeta Antenei 1 în cadrul aceluiași interviu.