Gina Pistol, clipe de coșmar la Asia Express. Ce a pățit iubita lui Smiley în timpul filmărilor show-ului de la Antena 1

Publicat: 13/02/2020 | 09:51

Pe platoul de filmare totul pare roz, în culise în schimb, lucrurile stau total pe dos. Sezonul 3, din Asia Express, scoate la iveală detalii înfiorătoare. Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii, a avut de îndurat… aceleași condiții obscure ca orice alt concurrent din competiție. Vedeta s-a luptat aproape două luni cu frigul noaptea, păienjeni, gândaci dar și cu… orezul cel de toate zilele al filipinezilor.

Deși nici în celelalte sezoane din țările asiatice nu au avut condiții de lux, și temperaturi favorabile, vedeta Antenei 1, Gina Pistol a mărturisit că nu se aștepta ca în Filipine să fie atât de frig.

„Când am plecat de acasă, ne-au zis: „Băi, luaţi-vă şi haine groase la voi că s-ar putea să fie frig!”. Şi mi-am luat la mine polarul ăsta şi tot făceam eu mişto de mine. Zic: „Bine că ţi-ai luat polarul la tine, că uite ce frig era!”. Dar aseară, dacă n-aveam polarul, credeţi-mă, cred că nu mă mai trezeam azi-dimineaţă. Pentru că nu am avut decât două pături, astea subţiri. Aşa. Şi am tremurat toată noaptea. Cu gluga în cap am dormit” a povestit Gina Pistol, într-una dintre nopțile petrecute în Asia Express.

Frigul n-a fost singurul obstacol pe care prezentatoarea a trebuit să-l depășească, Gina a fost șocată să vadă că… mici insecte îi veghează somnul de frumusețe, noaptea.

Mai mult, în multe zile producția a filmat și 14 ore, încontinuu pe ploaie.

Nici nu mai punem faptul că… vedeta emisiunii s-a săturat până peste cap de nelipsitul orez. Dimineață, la prânz și seara, acesta a fost prezent în meniu.

Întreaga aventură de pe Drumul comorilor o descoperiţi începând de sâmbătă, 15 februarie, de la ora 20:00, când Asia Express revine la Antena 1!