Gina Pistol, apariție de senzație în semifinala Chefi la Cuțite

Publicat: 17/12/2019 | 14:49

Sezonul cu numărul șapte al emisiunii Chefi la Cuțite a ajuns la etapa semifinalelor. Concurenții care au reușit până aici au avut emoții mari și au așteptat-o, cu sufletul la gură, pe Gina să le prezinte tema probei. (CITEȘTE ȘI: OANA ZĂVORANU ȘI DORIAN POPA S-AU APROPIAT SUSPECT DE MULT PE PLATOURILE DE FILMARE! ANTURAJUL LOR PARIAZĂ PE ”LOVE AT FIRST SIGHT”)

Gina Pistol a avut o apariție senzațională în cadrul semifinalei concursului. Prezentatoarea și-a pus frumusețea în evidență și trupul bine lucrat printr-o rochie lungă, fără bretele, din dantelă, de culoare bej. Întreaga ținută, demnă de o adevărată divă a fost accesorizată cu o perche de cercei lungi. (VEZI ȘI: GINA PISTOL, CU TOTUL ÎN VEDERE ASEARĂ LA CHEFI LA CUȚITE DE LA ANTENA 1! DETALIUL INTIM OBSERVAT DE TELESPECTATORI)

Apariția ei nu a trecut neobservată și a fost admirată de toți concurenții, chiar și de chefi, care au complimentat-o pe frumoasa lor colegă. Rochia mulată și machiajul au făcut ca prezența Ginei Pistol să fie una tulburătoare.

Semifinala Chefi la Cuțite

Frumoasa prezentatoare a anunțat tema primei probe a semifinalei, care a fost ”gustul de acasa”. Concurenții au avut libertatea de a alege singuri preparatul pe care vor să îl pregătească. Pe lângă persiunea generată de apropierea finalului emisiunii, concurenții au fost nevoiți să fie focusați și să reușască să își gestioneze bine emoțiile pentru că Gina le-a pregătit mesaje emoționante de la apropiați, care erau menite să îi încurajeze, însă care i-au tulburat pe unii dintre ei.