Gina Pistol, Anda Adam, Amna, Cătălin Cazacu și Matteo vă prezintă “rețetele” lor de carantină

Publicat: 25/03/2020 | 12:11

Așa cum v-am anunțat în urmă cu câteva zile, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a demarat o campanie inedită: „Vedetele #stauacasă, dar sunt #cuvoi”. Astăzi, Gina Pistol, Anda Adam, Amna, Matteo și Cătălin Cazacu vă prezintă ”rețetele” lor de carantină. (CITEȘTE ȘI: CORONAVIRUSUL BAGĂ SHOWBIZ-UL ÎN FALIMENT! CÂȚI BANI PIERD MARCEL PAVEL, ALEX VELEA, IRINA RIMES, AMNA ȘI MULTE ALTE VEDETE)

Showbiz-ul a fost extrem de afectat de criza provocată de noul coronavirus, iar vedetele și-au luat toate măsurile de siguranță. Cu toate acestea, s-au alăturat campaniei inedite lansate de site-ul nr.1 din România. Celebritățile #stauacasă, dar sunt #cuvoi și vă prezintă activitățile pe care le desfășoară în această perioadă. (NU RATA: EXCENTRICUL MULTIMILIONAR ȘI-A FĂCUT PROVIZII ȘI S-A “CARANTINAT” CU O BLONDĂ)

Gina Pistol – Îmbină utilul cu plăcutul

”Astăzi dimineață m-am trezit și am făcut puțină mișcare, aproximativ jumătate de oră. După care am dat cu aspiratorul, am șters praful și am spălat pe jos. Mi-am făcut un ceai pentru că astăzi este zi de beauty. Asta înseamnă că trebuie să îmi fac unghiile, la mâini și la picioare. O să îmi aplic o mască hidratantă pe păr, una pe față. În tot acest timp o să ascult muzica mea preferată. Deseară o să mă uit la «Asia Express» și o să beau un pahar de vin, după care o să îmi pun un film. Și la final o să îmi spun și rugăciunea”, ne-a mărturisit Gina Pistol.

Gina Pistol, ”raport de activitate” din perioada de izolare

Anda Adam – ”Toată treaba din casă îmi revine mie”

Dacă tot i s-au anulat concertele și, de o bună perioadă de timp , s-a ”baricadat” în casă de teama coronavirusului, Anda Adam îsi ocupă timpul cu tot felul de lucruri de care înainte nu avea timp. Mai mult decât atât, vedeta ”redescoperă” arta gătitului și petrece timp prețios cu fetița ei. (CITEȘTE ȘI: ANDA ADAM NE-A ARĂTAT CUM SE APĂRĂ DE CORONAVIRUS. “SUNT FOARTE PRECAUTĂ. MAI MULT PENTRU EVELIN, SINCERĂ SĂ FIU…”)

”Dragii mei, stăm acasă și noi ca și voi, pentru că doar așa putem să fim în siguranță, atât noi, cât și familiile noastre. Încercăm să ne ocupăm timpul cu lucruri pe care de obicei n-avem timp să le facem. Colorăm, gătim și ne jucăm cu păpușile. Mami a început să facă clătite. Înainte nu aveam timp, dar acum gătesc, fac clătite, încerc rețete de pe internet. Deși nu sunt o bucătăreasă extraordinară și niciodată nu mi-a plăcut să gătesc. Dar, cine știe, după statul în casă o să devin masterchef. Citesc cărți pe care mi le-a cumpărat și n-am apucat să le citesc.

Calc pentru că doamna pe care o am la curățenie nu vine în această perioadă, pentru că trebuie să stea acasă, să fie în siguranță. Toată treaba din casă e în sarcina mea. Spălăm, dăm cu mopul, cu aspiratorul. Sunt foarte fericită că pot să petrec foarte mult timp cu copilul meu. Așa că stai și tu acasă. Știm că o să treacă perioada această și totul o să fie bine. Asta dacă noi înțelegem că trebuie să fim și responsabili”, ne-a spus Anda Adam.

Anda Adam vă prezintă “rețetele” ei de carantină

Amna – #stațiîncasă

”Toată lumea se întreabă ce fac artiștii în această perioadă. Artiștii sunt oameni normali, care în această perioadă spală, calcă, stau cu copiii, comunică foarte mult pe rețelele de socializare. Vă recomand să #stațiîncasă și să vă feriți de coronavirus. V-am pupat, sănătate multă și să ne revedem cu bine”, ne-a transmis Amna.

Amna, mărturisiri savuroase din izolare

Matteo – ”Am schimbat scutece și am hrănit copilul”

Matteo este un om împlinit din toate punctele de vedere. Cariera lui este este una de succes, iar în ceea ce privește viața personală nu își poate dori nimic mai mult, având în vedere că, recent, a devenit tătic. Artistul profită din plin de această perioadă de izolare și petrece cât mai mult timp alături de cei dragi. (NU RATA: MATTEO, DESPRE VIAȚA ÎN TREI! URMEAZĂ BOTEZUL ȘI NUNTA)

”Am dat cu mătura, am dat cu aspiratorul, am schimbat scutece, am hrănit copilul. Am fugit de pericol… am dat zăpada. În fiecare dimineață fac exerciții. Nu îmi vine încă să spun că fac sală. Am început și aproape am terminat o piesă. O să îmi încep propria emisiune pe Tik Tok. Viața mea e mult mai palpitantă în izolare decât era înainte. #stațiacasă este cel mai frumos și cel mai bun lucru acum”, ne-a dezvăluit Matteo.

Matteo petrece timpul cu persoanele dragi

Cătălin Cazacu – ”M-am apucat de văruit” 

Știți zicala românească – Orice șut în fund e un pas înainte. Nu e rău cu carantina asta pentru că am învățat și eu că sunt foarte bun la multe chestii. Mă fac DJ, asta în primul rând. M-am apucat de văruit. Iar acum m-am apuc de gătit și am pus ceva pentru diseară în cuptor. Nu-i atât de rău cu statul în casă. Ai timp să faci lucruri pe care n-ai crezut vreodată că le știi. Succes în a descoperi la ce sunteți buni”, a fost mesajul lui Cătălin Cazacu.

Cătălin Cazacu se redescoperă în această perioadă