Gina Pistol a izbucnit în plâns la plecarea de la Chefi la Cuțite: “Nu vreau să mă despart de voi”. Ce a spus despre Irina Fodor, noua prezentatoare a show-ului culinar

Publicat: 04/05/2021 | 23:15

Emoții puternici și lacrimi pentru Gina Pistol, când a filmat ultimele cadre pentru “Chefi la cuțite” înainte să intre în concediul prenatal. Vedeta a izbucnit în plâns când și-a anunțat plecarea de la cârma emisiunii în fața juraților și a concurenților. Despre Irina Fodor, noua prezentatoare a show-ului culinar de la Antena 1, iubita lui Smiley a vorbit la superlativ, semn că ele au o relație apropiată. 

Gina Pistol, în lacrimi pe platourile de filmare de la “Chefi la cuțite”

După plecarea Ginei Pistol, la cârma emisiunii “Chefi la cuțite” au rămas Irina Fodor și Speak, pe numele din buletin Ștefan Sprianu.

“Nu vreau să mă despart de voi. Pentru puțin timp, ca să nu îmi simțiți lipsa atât de tare, o să vă las pe niște mâini bune. Va fi cineva foarte special, care vă știe încă de la începuturile voastre, când erați mici, când în fața voastră era cineva din familia respectivă. Simpaticilor, noi ne vom vedea în sezonul 10, cu siguranță, dar până atunci vă las pe mâinile simpaticei Irina Fodor!”, a spus Gina Pistol în cadrul ediției de la “Chefi la cuțite” care a fost difuzată în această seară.

Nu rata: Gina Pistol și Smiley, ceartă aprinsă după publicarea pozei în care prezentatoarea apare topless? Ipostaza în care a filmat-o pe iubita lui | VIDEO

Gina Pistol, mesaj emoționant pe Instagram noaptea aceasta

La scurt timp după ce a fost difuzat la TV anunțul copleșitor, Gina Pistol a transmis un mesaj emoționant pe IG Stories.

“Adevărul este că tare greu mi-a fost. Două – trei zile, n-am fost în apele mele absolut deloc, dar, era foarte obositor pentru mine să particip la filmări. Și iată că gândurile lor bune au ajuns la mine, am născut o fetiță minunată și sănătoasă și abia aștept să fiu cu ochii pe ei în continuare. Oricum, «Chefi la cuțite» a rămas pe mâini bune. Mulțumesc frumos, Irina”, a mărturisit iubita lui Smiley într-un filmuleț publicat pe IG Story.

După cum puteți vedea în galeria foto a articolului, înregistrarea Ginei Pistol a fost distribuită și de Irina Fodor, care a scris următoarele gânduri: “Mulțumesc eu, Ginuța! Te pup!! Pupă și bebelușa minunată din partea noastră!!”.

Descoperă și: Smiley și Gina Pistol, peripeții în a doua zi de Paște: “Să vină să ne salveze cineva”

Răzvan Fodor, declarație de iubire la prima apariție a soției la “Chefi la cuțite”

Fericit pentru proiectul de televiziune în care se află soția lui, Răzvan Fodor a postat un clip în care a împărtășit cum a fost urmărit în familie ediția de astăzi de la “Chefi la cuțite”. Pe imagini, fostul cântăreț a pus două gif-uri care se traduc astfel: “Te iubesc” și “Sunt mândru de tine”, după cum se poate observa în galeria foto a articolului.

“Dar eu nu mai pot după tine, cât de mândru sunt de tine! Da, gărbărița mea! Doamne, nu mai pot, mi se umflă toată inima, pompează. Poate crap și fac atac cerebral, de nu mai pot”, a spus Răzvan Fodor pe filmarea încărcată pe Instagram Stories.

“Doamne ferește!”, a intervenit noua prezentatoare de la “Chefi la cuțite”.

“Doamne ferește, asta zic Ia uite, aici, cu suporteri: soacra la prezentatoare, gărbărița. Bravo, mă, iubita!”, a mai spus Răzvan Fodor.

Află și: Răzvan Fodor, “încolțit” de soția lui după ce i-a luat telefonul la verificat. Irina Fodor l-a pus în gardă: “Vorbim noi după”

Sursa foto: Instagram & Instagram Stories