Gina Pistol a împărțit internauții în două! Motivul pentru care a primit critici dure din partea unora. „Săraca de tine…Nu te mai plânge atât!”

Publicat: 14/04/2021 | 13:59

Gina Pistol a stârnit controverse în mediul online. Totul a plecat de la o postare făcută de aceasta, care a fost interpretată destul de greșit de unii internauți. Acest lucru a atras numeroase critici și comentarii răutăcioase, iar vedeta a fost lăsată mască de reacțiile primite.

Unii dintre internauți nu au înțeles ce a vrut vedeta să spună și au interpreta cum au vrut cuvintele ei. Aceștia au înțeles că Gina Pistol se plânge de faptul că are un copil mic și că nu este o mamă dedicată. (CITEȘTE ȘI: SMILEY ȘI GINA PISTOL, ÎN CULMEA FERICIRII. MICUȚA JOSEPHINE A ÎMPLINIT O LUNĂ)

„Tot o poza mai veche. Poză făcută când aveam timp să fac 2376 de poze și sa aleg UNA. Acum spun săru’mâna daca apuc să-mi dau, dimineața (5:40-6:00), cu apă pe față. Cam atât despre mine. Tu ce mai faci?”, este postarea care a stârnit controverse.

În timp ce unii au susținut-o pe vedetă și i-au transmis cuvinte încurajatoare, au existat și numeroși cârcotași care au aruncat vorbe grele.

„Săraca de tine…ce greu este să crești copilul în tot luxul și să ai tot ce vrei pe tavă, nici nu vreau să mă gândesc ce coșmar este.”/ „Nu te mai văita o mamă nu se vaită, o mamă se sacrifică că știe pentru ce”/ „Nu te mai plânge atât! Dacă aveai trei sau patru copii nu mai aveai timp de Instagram”, au fost câteva dintre comentariile răutăcioase lăsate de internauți.

Gina Pistol, dezamăgită de fanii ei

După ce a văzut că un număr mare dintre cei care o urmăresc nu au înțeles-o deloc, nu au simțit spiritul de glumă din postarea ei, Gina Pistol s-a arătat foarte dezamăgită. Vedeta le-a dat replica tuturor și a rămas cu un gust amar.

„Citind așa câteva comentarii de la ultima mea postare, am ajuns la o concluzie: cel mai periculos animal din lumea virtuală este omul, da este omul ăla care este și prost și rău. Acela e cel mai periculos”, a spus Gina Pistol.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)

 

Sursa foto: Instagram