Gina Pistol a dezvăluit ce îi lipseşte cel mai mult în Asia: „Abia aştept să ajung acasă, să mă…”

Publicat: 09/12/2019 | 10:59

Gina Pistol se află în Asia, acolo unde filmează pentru emisiunea Asia Express şi a dezvăluit că îi lipseşte foarte mult mâncarea românească, nu mai suportă să mânânce junk-food. Prezentatoarea mai duce dorul unor lucruri de acasă, baia cu spumă, cu lumânări şi paharul de vin.

Gina Pistol a plecat în urmă cu două luni din România, căci blondina filmează împreună cu Oase pentru noul sezon al reality-show-ului Asia Express.

„Suntem plecați de acasă de două luni, dar avem impresia că a trecut mai bine de jumătate de an de când suntem aici. Îmi lipsește mâncarea de acasă, îmi lipsesc baia mea, cada mea, o baie cu spumă, cu lumânări, cu muzica mea preferată și un pahar de vin! Abia aștept să ajung acasă să mă răsfăț cu asta!

În ceea ce privește mâncarea… mă gândesc doar la salata orientală făcută de mine și la pâine, pâine de-a noastră. Aș vrea, când mă întorc acasă, să-mi reiau regimul meu de viață și să spun nu carbohidraților, pentru că, din păcate, aici nu am avut de ales și am mâncat ce ni s-a dat.

De oboseală, de multe ori, aleg să mănânc junk-food, pentru că fix în acele momente îți și cere corpul așa ceva. Nu simt că m-am «împlinit» îmi lipsesc foarte mult sportul și stilul alimentar echilibrat”, a declarat Gina Pistol pentru libertatea.ro.

Gina Pistol, despre relaţia cu Smiley

Gina Pistol s-a decis să vorbească despre relația cu Smiley și, într-un interviu, a oferit informații așteptate de multă vreme. Recunoaște că au preferat să fie discreți și mărturisește că familiile erau la curent cu tot ceea ce se întâmpla între ei.

Este o relație normală, este o relație între doi oameni maturi care, în primul rând, se cunosc pe ei. De asta am și ales să nu ieșim cu relația noastră în presă, tocmai pentru că vrem să o trăim într-un fel frumos și curat. Familiile noastre știau de noi, prietenii noștri apropiați știau, doar cei din presă nu știau sigur că e ceva. Nu voiam și nu vrem să ne întrebe nimeni: «Dar voi când vă căsătoriți, când faceți copii, băiatul ăsta e bun pentru tine, fata asta e bună pentru tine?». Eu știu mai bine decât toată lumea care mă privește ce este bine pentru mine, la fel cum el știe ce este bine pentru el”, a mai spus vedeta Anteni 1.„, a spus vedeta tv în cadrul interviului pentru Elle.