Gina Matache, noi declarații despre operația la glandă: “N-am scăpat încă de stres, trebuie să văd rezultatul de la analiza patologică”

Publicat: 12/12/2020 | 23:01

Gina Matache a făcut noi declarații despre intervenția chirurgicală suferită la glandă tiroidă. Artista de muzică populară a mărturisit cu multă emoție în glas că nu a scăpat complet de stres, pentru că urmează să primească “rezultatul de la analiza patologică”. Aceste vești de la medici vor veni în Ajunul Crăciunului și se roagă la Dumnezeu ca totul să fie bine.

Gina Matache, noi declarații despre operația la glandă tiroidă

În vârstă de 58 de ani, Gina Matache a decis să își rezolve o problemă de sănătate veche de mai bine de trei decenii. Astfel, la finalul lunii trecute, mama Deliei s-a lăsat pe mâinile specialiștilor care i-au analizat cu multă atenție tot dosarul medical.

“Mă simt cât de bine te poți simți la două săptămâni de la operație, mi-au scos firele, operația arată bine, aștept să pot să ies din casă. Nu poți să depui efort nici dacă vrei, că te doare, așa că stau locului acum. Ne descurcăm bine, fac ce pot, cât pot. Nu e nevoie de mare lucru, o mâncărică și atât. N-am scăpat încă de stres, căci trebuie să văd rezultatul de la analiza patologică. Cam stau cu emoții, n-am neapărat îndoieli, dar după ce-l văd mă pot și eu relaxa. Să fim sănătoși!”, a declarat cântăreața de muzică populară într-un interviu acordat pentru Antena Stars.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gina Matache (@ginamatache7)

Nu rata: Gina Matache, despre căsnicia Deliei cu Răzvan Munteanu: “A răsplătit-o Dumnezeu din plin”

Deși s-a externat de câteva zile bune, iar recuperarea decurge conform planurilor, Gina Matache le-a cerut rudelor și apropiaților să nu o viziteze. Și asta pentru că organismul ei este încă slăbit, iar o eventuală infectare cu virusul SARS-CoV-2 ar fi periculoasă.

“Încă nu mi-am văzut nepoții și fiicele. Nu le dau voie să vină pentru că ele dacă tot ies acum, nu le dau voie, deocamdată”, a mai spus vedeta, conform sursei citată.

În trecut, Gina Matache, supusă unei intervenții chirurgicale din cauza unei tumori la brațul stâng

“Am avut o tumoră la braţ. Am scăpat de ea şi mi s-a spus că este benignă şi că urmează o perioadă de recuperare. Fac lucrurile doar cu mâna dreaptă. Era o tumoră ţinută sub observaţie de vreo trei, patru ani. Când a început să crească, am decis că e mai bine să scăpăm de ea. Eu nu pot să fac mare lucru cu mâna stânga. Nu pot să conduc, nu pot să fac lucrurile pe care le făceam înainte”, a povestit mama Deliei într-un interviu, relatează spynews.ro.

Vezi și: Imagini de colecție cu părinții Deliei Matache! Cum au arătat aceștia în ziua nunții lor | FOTO

Gina Matache a trecut prin două divorțuri

Solista de muzică populară l-a iubit enorm pe primul soț, Ion Matache, căruia i-a dăruit două fiice: Delia și Oana. În timpul unor declarații mai vechi, Gina Matache a mărturisit că a suferit foarte mult în 2004, când tatăl fetelor sale a ales viața monahală.

“Am stat aproape 20 de ani împreună. El face asta de 10 ani, dar de 3 ani nu a venit în România. Este foarte senin, împăcat şi echilibrat. A fost ateu rău. Înainte, îi dădea pe preoţi afară din casă”, a afirmat vedeta într-un interviu oferit în 2015.

După despărțirea de primul soț, Gina Matache și-a refăcut viața alături de instrumentistul Jan Mocanu; din nefericire, nici mariajul alături de artist nu a funcționat, iar divorțul s-a pronunțat în urmă cu patru ani.