Gina Matache, în costum de baie și pe placa de surf la 58 de ani: “Am fost de cascadorii râsului. Baba și mitraliera” | FOTO

Publicat: 27/02/2021 | 23:43

În vârstă de 58 de ani, Gina Matache s-a lăsat purtată de valurile emoțiilor și a încercat să facă surfing, după ce a văzut cât de bine practică fiica sa cea mare acest sport! Delia a supravegheat-o de la mal, de unde a și filmat câteva dintre momentele unice cu mama sa și, totodată, a încurajat-o. La finalul lecției, artista de muzică populară a tras o concluzie amuzantă, iar apropiații și fanii au izbucnit în râs.

La 58 de ani, Gina Matache a fost inițiată în surfing

Gina Matache se află de câteva zile în Insulele Maldive împreună cu Delia și Răzvan Munteanu. Iar astăzi, cântăreața a acceptat provocarea de a descoperi trucuri ca să practice surf, un sport atât de iubit de milioane de oameni. “Așa, mămicuu!” este mesajul scris de fiica sa înainte să publice înregistrarea făcută la scurt timp după ce instructorul de surf a început să îi enumere primele taine ale plăcii și ale îmblânzirii valurilor.

După ce s-a distrat în paradisul oceanic, mama Deliei a urcat pe Instagram Stories un scurt video, pe care a așternut următoarele gânduri: “Mare nebună sunt! Am încercat marea cu placa și, bineînțeles, că am fost de cascadorii râsului. Baba și mitraliera”. Gina Matache a făcut haz și când a observat că a exagerat cu statul la soare, după cum puteți observa în poza din mijloc a colajului de mai jos.

Gina Matache a învățat astăzi câteva trucuri ca să practice surf, un sport atât de iubit de milioane de oameni. Ea este în Maldive împreună cu Delia și Răzvan Munteanu © Instagram Stories
Gina Matache a învățat astăzi câteva trucuri ca să practice surf, un sport atât de iubit de milioane de oameni. Ea este în Maldive împreună cu Delia și Răzvan Munteanu © Instagram Stories

Nu rata: Delia, pe urmele Biancăi Drăgușanu: cântăreața “și-a tunat” posteriorul! Imaginile incitante în care s-a filmat în timp ce purta un costum de baie decupat | FOTO

Solista de muzică populară va împlini 59 de ani pe 21 noiembrie. Gina Matache s-a operat la glandă la finalul anului trecut; într-un interviu oferit după intervenția chirurgicală, ea a mărturisit că așteaptă cu emoții “rezultatul de la analiza patologică”.

Citește și: Oana Miheț, sora Deliei, este însărcinată? Mărturisirile neașteptate făcute de Gina Matache

Gina Matache a trecut prin două divorțuri

Solista de muzică populară l-a iubit enorm pe primul soț, Ion Matache, căruia i-a dăruit două fiice: Delia și Oana. În timpul unor declarații mai vechi, Gina Matache a mărturisit că a suferit foarte mult în 2004, când tatăl fetelor sale a ales viața monahală.

“Am stat aproape 20 de ani împreună. El face asta de 10 ani, dar de 3 ani nu a venit în România. Este foarte senin, împăcat şi echilibrat. A fost ateu rău. Înainte, îi dădea pe preoţi afară din casă”, a afirmat vedeta într-un interviu oferit în 2015.

După despărțirea de primul soț, Gina Matache și-a refăcut viața alături de instrumentistul Jan Mocanu; din nefericire, nici mariajul alături de artist nu a funcționat, iar divorțul s-a pronunțat în urmă cu patru ani.