“Gina” din serialul “La bloc” și-a dat fostul soț în judecată și l-a obligat să…

Publicat: 27/06/2020 | 23:48

Ioana Picoș, cunoscuta actriță din serialul ”La Bloc”, a câștigat o primă luptă în instanță cu bărbatul care i-a fost partener de viață vreme de cinci ani. Ca multe cupluri care simt dezbinarea, Ioana și Mihai au ajuns la capăt de drum, doar că nu a existat acea înțelegere după despărțire și, implicit, instanța a avut cuvântul. Actrița, în grija căreia au rămas cei doi gemeni, și-a dat în judecată fostul soț pentru a contribui financiar la creșterea micuților. CANCAN.RO are detaliile, în exclusivitate.

(CITEȘTE ȘI: FOTO / A NĂSCUT GEMENI ÎN MARE SECRET! PRIMA POZĂ DE ALBUM CU FAMILIA UNEI VEDETE DE LA NOI: „SUFLETUL SE VINDECĂ…”

A fost considerată despărțire-bombă, în urmă cu aproape un an, în showbiz-ul românesc. Cinci ani de mariaj aveau actrița Ioana Picoș, celebră în special după apariția în rolul „Gina”, din serialul ”La Bloc”, de pe Pro TV, și Mihai, când totul s-a risipit! Relația intrase în impas, cale de împăcare nu a mai existat, iar viața lor comună s-a bifurcat, fiecare căutându-și norocul în dragoste. Nimic rău, până la urmă, în asta, doar că foștii soți nu au reușit să gestioneze total problemele. Divorțul se derulează încă, următorul termen fiind fixat în octombrie.

Ioana Picoș s-a făcut remarcată în serialul „La Bloc”, de pe Pro TV

Ioana Picoș a câștigat primul proces cu fostul soț după ce a depus divorțul

La instanță a apelat atunci Ioana, în custodia căreia au rămas cei doi gemeni ai fostului cuplu. Femeia de 33 de ani este nemulțumită că Mihai al ei, pe care nu demult îl iubea, nu a contribuit, după despărțire, la cheltuielile de creştere și de îngrijire ale micuților. Iar la judecată dreptatea a fost de partea ei, chiar dacă decizia nu e definitivă. (NU RATA: CĂLIN GOIA (VOLTAJ) & SOȚIA AU DESCHIS PROCES DE PARTAJ JUDICIAR! MOTIVUL: ”DACĂ INSTANȚA MI-O ATRIBUIE, ATUNCI…”)

Judecătoria Sectorului 1, acolo unde Ioana a înaintat cererea, a decis: ”Admite cererea precizată. Stabilirea în sarcina tatălui-pârât, provizoriu, până la soluţionarea definitivă a Dosarului a unei contribuţii la cheltuielile de creştere, îngrijire şi educare a minorilor în cuantum de 1/3 din veniturile sale calculate la valoarea salariului net încasat lunar de la data introducerii cererii de chemare în judecată (05.06.2020) şi până la data majoratului beneficiarului.”  Instanța l-a mai obligat pe fostul soț la plata sumei de 1.500 de lei către Ioana drept cheltuieli de judecată.

Gemenii au rămas cu mama lor, actrița Ioana Picoș

Iubire ca în filme

Ioana Picoș a jucat în mai multe seriale cunoscute și urmărite pe micile ecrane în România, cum ar fi “La Bloc”, “Iubire şi onoare” şi “Narcisa: Iubiri nelegiuite”. A cunoscut, atunci, bărbatul ideal, pe Mihai Valentin, și s-a măritat după doar câteva săptămâni. El fusese cadru medical timp de 13 ani, dar își deschisese propria afacere, un ONG care se ocupă cu îngrijiri medicale gratuite, la domiciliu. (VEZI AICI: A DIVORȚAT ÎN SECRET CELEBRUL MOȘTENITOR ROMÂN AL UNEI AVERI DE 250 MIL. €?!)

„La 1 martie ne-am cunoscut și după trei săptămâni m-a cerut, când eram în Biserica Sf. Nicolae din Cartierul Militari, acolo unde ne-am și căsătorit, în fața moaștelor Sf. Nicolae”, a mărturisit atunci Ioana Picoș. Cu aproape trei ani în urmă, Ioana devenea mamă pentru prima oară. Se scurgeau tot atunci trei ani de căsnicie și, de parcă Cel de Sus a vrut să-i ofere mai multă fericire, a născut gemeni, Ioan și Sava.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.