„Gina” din serialul „La bloc” își execută silit fostul soț

Publicat: 14/12/2020 | 00:11

„Războiul” dintre actrița de telenovele Ioana Picoș și fostul său soț Mihai Făgădaru pare să ia amploare. După ce au ajuns în instanță, în vară, când Ioana a deschis o acțiune ce are ca obiect „divorț cu minori”, recent, CANCAN.RO a aflat că tânăra mămică, aspirantă la titlul de „speaker motivațional”, și-a executat silit fostul soț pentru neplata pensiei alimentare.

Actrița a câștigat în instanță procesul pentru pensia alimentară și, pentru că fostul soț nu a plătit în decurs de câteva luni pensia fiilor lui, Ioana Picoș a cerut, de curând, executarea silită, în contul restanțelor la plata pensiei alimentare.

Se luptă pentru custodia gemenilor

În urmă cu ceva timp, îndrăgita actriță pe care o ştiţi din seriale precum “La Bloc”, “Iubire şi onoare” şi “Narcisa: Iubiri nelegiuite” a cerut desfacerea căsătoriei, la Judecătoria Sectorului 1 București. Astfel, după o căsnicie de cinci ani, în care au apărut pe lume și doi băieți gemeni, Ioana Picoş a decis să pună punct relației cu tatăl acestora.

Imediat după aceea, a plouat cu acuzații, atât din partea lui Mihai, cât și din partea Ioanei. În timp ce bărbatul a acuzat-o că a avut o relație extraconjugală, ea s-a apărat spunând că separarea dintre ea și soț s-a produs în anul 2018, din cauza agresiunii și violenței lui.

Actrița Ioana Picoș și fostul soț au ajuns la „cuțite” pentru custodia copiilor lor

Mihai Făgădaru a precizat că actrița, care se prezintă drept „speaker motivational” pe internet, pe tema „familie”, îi îngrădește dreptul de a-și vedea copiii. Acesta a susținut că Ioana Picoș n-ar fi ținut cont de decizia instanței de judecată, care a a stabilit un termen clar de vizitare și preluare a celor doi minori de către tată. (NU RATA: ȘOC ÎN SHOWBIZ! CUNOSCUTA ACTRIȚĂ DE TELENOVELE A CERUT DIVORȚUL LA JUDECĂTORIE!)

Nu a vrut să-și lase copiii la tată, pentru că sforăie

Însă, Ioana Picoș a încercat să arate în instanță câteva motive pentru care nu își dorește ca gemenii să stea și la tatăl lor. Unul dintre acestea ar fi că Mihai Făgădaru sforăie, iar copiii nu pot avea un somn liniștit.

Cum era de așteptat, judecătorii au respins acest argument și l-au considerat total neadecvat.” Argumentul că reclamantul are un somn profund și că sforăie va fi respins ca neîntemeiat, dat fiind că acesta nu reprezintă un motiv suficient pentru a nu i se permite tatălui să îi găzduiască pe minori peste noapte, pârâta neputând dovedi că reclamantul i-a neglijat în vreun fel pe minori din aceste motive.

Instanța reține că este important ca reclamantul să dispună, la rândul său, de un timp mai îndelungat cu minorii, cu posibilitatea rămânerii acestora peste noapte, în vederea consolidării unor legături personale reale dintre copii și tată”se mai arată în decizia judecătorilor. (VEZI AICI: “Gina” din “La bloc” și-a acuzat soțul, în instanță, că este iresponsabil și… sforăie. Ce au decis magistrații)

Ioana Picoș s-a despărțit de preotul-aspirant Mihai Făgădaru după cinci ani de mariaj

”Este un strigăt de ajutor”

”Acesta este un apel al unui tată care își caută copiii. Ai mei. Este un strigăt de ajutor, pentru că toate celelalte soluții n-au avut rezultat (discuții personale, mediere, duhovnic, judecată). Deși am fost umilit public prin anunțul divorțului și motivul mincinos, am tăcut si am îndurat calomnierea mea și parțial oprobriul public. Dar nu voi tolera niciodată abuzul împotriva copiilor mei! Iar alienarea parentală și sechestrarea minorilor este un abuz! Nu mă interesează imaginea mea publică, mă interesează ca acești copii minunați să aiba dragostea tatălui lor. Mi-aș fi căutat copiii până la marginea pământului.

Sunt cel mai fericit tătic, dar care nu are parte de copiii lui. Să știți că durerea unui tată doare la fel. Știu, rufele se spală în familie, dar…CARE FAMILIE? Dacă de vocea rațiunii, de vocea justiției, nu ascultă, poate de rușine și de opinia publică va asculta. Este de neînțeles pentru mine de ce Ioana Picoș predică public virtutea familiei, dar nu o practică! Constat cu multă durere că își ratează viața jucând doar roluri de: soție, mamă, activistă pro viață/ pro familie.

Așa cum m-a înșelat pe mine, așa a reușit să înșele o țară întreagă, din păcate. Singura ei șansă de salvare este să lase măștile și să caute ajutor de specialitate pentru evidentele tulburări de personalitate de tip narcisic. Îmi doresc să se echilibreze pentru că iubirea mea, deși trădată, îi dorește binele, dar mai mult, pentru că acești copii trebuie să aibă o mamă echilibrată psiho-emoțional.

Am câstigat în instanță două procese pentru custodie comună, dar Ioana Picoș NU a respectat NICIODATĂ Hotărârea Judecătorească! Mi-am văzut copiii sporadic numai când, cât și cum a vrut ea.”este o parte din mesajul disperat al lui Mihai Făgădaru din urmă cu ceva timp.

Ioana Picoș s-a întors la un fost logodnic, după separarea de soțul său

Și-a acuzat fosta soție că l-a înșelat

Potrivit imaginilor trimise pe adresa pont@cancan.ro, într-unul din weekedurile în care Mihai Făgădaru ar fi trebuit să stea cu gemenii, actrița a fost surprinsă la un lăcaș de cult, unde a mers cu cei mici, dar și cu noul partener de viață.

Fără să țină cont de faptul că se află în fața unei biserici, cei doi soți care se află în divorț s-au contrat pe tema copiilor. Mai mult, Mihai Făgădaru n-a ratat ocazia și l-a luat la un șir de întrebări pe iubitul actriței. (VEZI AICI: Divorț cu scântei între celebra actriță de telenovele și soțul preot. A filmat-o cu iubitul în fața bisericii și…)

Cu tine mă înșală nevastă-mea? De ce ai procedat așa? Nu aveai alte femei? Prietene, vreau să înțeleg, pentru că eu trăiesc un iad. Ai făcut preacurvie cu soția mea. Eu voiam să fiu preot. Ai făcut preacurvie cu soția mea și cu mama copiilor mei. Cum puteți să veniți la biserică? Eu am câștigat copiii prin proces și am venit să îmi văd copiii. Tu te-ai băgat pentru că mi-ați răpit copiii”, i-a spus Mihai Făgădaru iubitului actriței.

Mihai Făgădaru a avut o serie de replici dure și la adresa fostei sale soții. Scandalul dintre cei doi se pare că s-a încheiat după ce în zonă și-a făcut apariția un echipaj de poliție, care a fost solicitat de Ioana.

Ioana Picoș și-a părăsit soțul, pentru că ar fi agresat-o

”Întrucât sunt persoană publică și în acea postare a lipit videouri și poze care deformează adevărul, mă văd obligată să clarific aceste aspecte. Eu și Mihai nu mai trăim împreună din anul 2018. Motivul principal fiind acela că este agresiv și violent.

În acest sens, am certificat medico-legal întrucât abuzurile s-au întâmplat în repetate rânduri, de față cu copiii și cu alte persoane. Am considerat că așa ceva nu trebuie să existe într-o relație, iar copiii nu trebuie să fie martori la astfel de scene pentru că erau traumatizați de ceea ce vedeau. În acest sens am dovezi și martori care vor expune totul în instanță.

Cu toate acestea, el, din 2018, a văzut săptămânal copiii (și în acest sens există poze cu el și copiii și martori care vor da mărturie în instanță că acesta este adevărul, cu dovadă cronologică la fiecare mesaj și poză). Ulterior, am făcut o convenție între noi doi, de față cu avocații noștri, prin care am stabilit un program de vizită și am convenit ca Mihai să dea copiilor suma modică de 400 de lei pe lună pentru că nu dăduse niciun leu pentru propriii lui copii până atunci. Deși eu am respectat convenția (lucru care poate fi verificat de decizia instanței care a ajuns la această concluzie), el nu a dat copiilor niciun ban din 2018 până în prezent.

A dat, în 2 ani, o singură dată 400 de lei! Îi cresc singură, împreună cu mama mea. Haine, hrană, jucării, totul, este susținut financiar de mine și mama. Motiv pentru care am fost nevoită să apelez la instanță pentru a-l determina să le plătească copiilor pensie de întreținere. Trebuie să precizez că nici până astăzi, deși am decizia instanței (executorie), Mihai încă nu a dat niciun ban pentru copii deși din salariul de 4.000 de lei net aș crede că ar trebui să poată găsi niște bani pentru traiul copiilor despre care spune că îi pasă!

Acțiunea de divorț a fost introdusă în anul 2019, prin urmare, noi de doi ani nu mai trăim împreună și de un an suntem în proces de divorț. Deci, ce adulter?!…

Motivul pentru care Mihai nu s-a făcut preot din 2014 până în 2018 când ne-am despărțit în fapt, e simplu: trebuia să-și dea examenul de capacitate. În 4 ani avea tot timpul, dacă era o prioritate”, a fost mesajul postat de Ioana, pe pagina de Facebook în urmă cu câteva luni.

Ioana Picoș, mamă singură la 33 de ani

În urmă cu aproximativ doi ani, actriţa Ioana Picoş (33 de ani) a devenit mamă pentru prima oară, iar fericitul eveniment s-a petrecut chiar în perioada în care a aniversat trei ani de căsnicie cu alesul ei. Actriţa a născut gemeni, doi băieţei superbi, Ioan şi Sava.

Vedeta îşi dorea enorm o familie, iar acest lucru s-ar fi întâmplat când se aştepta mai puţin. În 2014, la începutul primăverii, l-a cunoscut pe Mihai Făgădaru și, peste numai trei săptămâni, a acceptat să-i fie soție. (VEZI AICI: ”PRINȚESICA TELENOVELELOR” DIN ROMÂNIA S-A ZBENGUIT SINGURICĂ ÎN MARE)

„La 1 martie ne-am cunoscut și după trei săptămâni m-a cerut, când eram în Biserica Sf. Nicolae din Cartierul Militari, acolo unde ne-am și căsătorit, în fața moaștelor Sf. Nicolae”, a mărturisit Ioana Picoș, pentru o publicație din România.

Cei doi s-au căsătorit civil la 18 septembrie 2014, iar nunta religioasă au făcut-o trei zile mai târziu, la 21 septembrie. Mihai, soțul artistei, a fost cadru medical 13 ani, dar în prezent are propria afacere, un ONG care care se ocupă cu îngrijiri medicale la domiciliu, care sunt gratuite pentru pacienți.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.