Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au ales numele bebelușului! Ilinca Vandici s-a emoționat când a auzit apelativul atât de rar întâlnit

Publicat: 13/02/2020 | 16:55

Peste câteva luni, Gina Chirilă și Bogdan Vlădău își vor cunoaște minunea pe care și-au dorit-o atât de mult. Această perioadă minunată din viața lor i-a prins pe fiecare în câte un show de televiziune, astfel că provocările trăite în timpul competițiilor de la Kanal D au o semnificație aparte pentru ei. Viitorii părinți au ales deja numele bebelușului și a fost dezvăluit în cadrul emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities!”. Ilinca Vandici s-a emoționat când a auzit apelativul atât de rar întâlnit.

Citește și: Însărcinată cu primul copil, Ginei Chirilă i s-a făcut rău la Bravo, ai stil! Filmările s-au oprit imediat și soția lui Bogdan Vlădău a primit ajutor

Gina Chirilă a dezvăluit numele bebelușului la “Bravo, ai stil! Celebrities!”

În timpul unei probe de la “Bravo, ai stil! Celebrities!”, înainte să primească veștile de la jurați, Gina Chirilă a mărturisit că nu se simte prea bună și asta pentru că micuța pe care o poartă în pântece îi creează mici neplăceri.

“Nu mai sunt singură, suntem două. De asta sunt și așa… mai leșinată astăzi – nu vreau să pară o scuză. Știi cum ești, ești la jumătatea energiei, deși tu vrei… Pentru că… urmează să avem o fetiță”, a mărturisit soția lui Bogdan Vlădău, vizibil emoționată.

“Să știi că te văd așa… cu lacrimi în ochi de fericire; o să fii foarte emotivă în perioada asta”, a reacționat Ilinca Vandici.

“Da, oricum eram… Eu, ca și personalitate, sunt emotivă, acum este la pătrat”, a continuat Gina Chirilă, care are 25 de ani și este model, dar și designer.

“Dar, în egală măsură, îți împărtășesc din experiența pe care eu am trăit-o până la opt luni. L-am cărat pe bebe Zian aici, în burtică, aici, în emisiune”, a rememorat Ilinca Vandici.

“Da, tu ești un exemplu pentru mine, ești un etalon de frumusețe… Te știu, te-am văzut, te-am urmărit mai ales în perioada aceea, la televizor”, a afirmat viitoarea mămică.

Gina Chirilă și soțul ei, Bogdan Vlădău, vor avea o fetiță peste câteva luni © Kanal D
Gina Chirilă și soțul ei, Bogdan Vlădău, vor avea o fetiță peste câteva luni © Kanal D

În cadrul interviului, moderatoarea emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities!” a intervenit și a spus: “Ați ales deja numele pentru fetiță? Ni-l zici în premieră?”. Fără să prelungească suspansul, Gina Chirilă a mărturisit că fiica ei și a lui Bogdan Vlădău va purta prenumele: “Catia”, fără să specifice dacă acesta se scrie cu “C” sau “K”. Imediat ce a auzit cum se va numi micuța vedetei, Ilinca Vandici s-a emoționat foarte tare și a avut pielea de găină.

Semnificația prenumelui Catia/Katia

Prenumele “Catia” provine din limba greacă și este o formă derivată de la “Ecaterina”, care înseamnă “curat, pur”.

Prenumele feminin “Katia” este o varianta rusească a numelui “Ecaterina”. Originea și semnificațiile numelui “Ecaterina” sunt controversate. Numele “Ecaterina” se apropie de adjectivul grecesc “katharos” care înseamnă “pur”.

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău s-au căsătorit în vara anului 2017

Gina Chirilă a devenit soția lui Bogdan Vlădău pe 7 august 2017, după ce au mers în fața unui ofițer de stare civilă, unde fiecare a spus cel mai hotărât “Da!” din viață. Ei au ales să facă pasul cel mare, în ziua când tânăra și-a sărbătorit ziua de naștere.

Citește și: Bianca şi Victor Slav, prezenţi la cununia lui Bogdan Vlădău cu Gina Chirilă. Cum s-au îmbrăcat blonda şi prezentatorul TV

Gina Chirilă este cu 15 ani mai mică decât celebrul ei soț, Bogdan Vlădău.