Gina Chirilă, mărturisire-bombă: “O să divorţăm, pentru că…”. Vedeta e însărcinată cu primul copil al lui Bogdan Vlădău

Publicat: 30/03/2020 | 18:28

“O să şi divorţăm…” – este mărturisirea-bombă făcută de Gina Chirilă pe o filmare pe care chiar ea a urcat-o pe o reţea de socializare. Vedeta este însărcinată cu primul copil al lui Bogdan Vlădău şi a fost programată să nască în luna mai. 

Citeşte şi: Aproape că nu-ți dai seama că este însărcinată! Gina Chirilă este gravidă în șapte luni și a luat doar 3,5 kilograme în greutate!

Gina Chirilă a răbufnit după ce a primit un mesaj incomod de la un internaut

În weekend, Gina Chirilă şi-a provocat fanii la o serie de întrebări pe Instagram Stories ca “să le mai îndulcească” această perioadă de carantină din cauza pandemiei de coronavirus. Printre sutele de curiozităţi, un internaut i-a scris următorul mesaj: “Bogdan este mult prea bătrân pentru tine, ce ai văzut la el?”. Nu mai e un secret pentru nimeni că diferenţa de vârstă dintre viitorii părinţi este de 15 ani – ea are 25 de ani, el, 40. Şi… nu mică i-a fost surpriza acestuia, dar şi a altora când… vedeta i-a oferit răspunsul într-o înregistrare publicată pe Story-ul de la Instagram!

“Sincer, uite, că mi-ai trimis mesajul ăsta, cred ca o să şi divorțăm, pentru că ai mare dreptate. Nu ştiu, nu ştiu ce în capul meu… Băi, oameni buni, reveniți-vă!”, a spus Gina Chirilă pe un ton serios, iar afirmaţia din final a făcut-o cu zâmbetul pe buze. Astfel, toţi s-au amuzat de răspunsul viitoarei mămici, care se bucură din plin de perioada aceasta magică din viaţa ei. În plus, îl are alături pe soţul său, Bogdan Vlădău, care îi oferă tot sprijinul.

Nu rata: Dieta pe care Gina Chirilă o recomandă! Merge la sigur cu ea când vrea să slăbească

Gina Chirilă, despre prima vizită după ce se sfârşeşte carantina

Altcineva i-a trimis în privat vedetei următoarea întrebare: “Care este primul loc în care vei merge după ce se termină carantina?”, iar ea a răspuns: “Să îmi vizitez părinţii”, urmat de un emoticon în formă de inimă roşie, , după cum puteţi vedea în galeria foto a articolului.

“Stau în casă de cateva zile deja și încerc să îmi ocup timpul cu activități constructive. Citesc, fac sport, atât cât se poate, gătesc, mă uit la filme și lucrez de acasă pentru brandul meu de haine Silkplicity. Părerea și sfatul meu în legatură cu această situație este să ne informăm în legătură cu subiectul acesta din surse reale și sigure, să ne păstrăm calmul, să nu facem cumpărături în exces, ci doar strictul necesar și să facem ceea ce depinde de noi, adică să stăm în casă perioada aceasta pentru a evita contactul cu virusul, dar și pentru a-i proteja cei din jurul nostru.

Țin legătura cu medicul care se va ocupa de naștere. M-a sfătuit să stau în izolare cât de mult pot, să sun în cazul în care nu mă simt bine, să ma hidratez, să îi ofer copilului cât mai multe vitamine printr-o alimentație echilibrată și bineințeles, cel mai important, să îmi păstrez calmul. Pe această cale aș dori să menționez că este foarte important să realizăm cu toții efortul enorm pe care cadrele medicale îl depun în această perioadă, să fim înțelegători și de ajutor, atât cât ne stă în putință. (…)”, a declarat soţia lui Bogdan Vlădău în cadrul unui interviu oferit pentru revista ELLE.

Află şi: Motivul pentru care Gina Chirilă a renunțat la Bravo, ai stil! Celebrities

Viitoarea mămică a dezvăluit ce nume a ales pentru micuţa prinţesă din pântece în timp ce era în competiţia de la Kanal D, prezentată de Ilinca Vandici.