Gina Chirilă este însărcinată. Cum și-a ascuns burtica de gravidă soția lui Bogdan Vlădău

Publicat: 27/12/2019 | 15:07

Gina Chirilă și soțul ei, Bogdan Vlădău, sunt în culmea fericirii! Frumoasa vedetă este însărcinată, iar în 2020 ea și partenerul său de viață își vor strânge pentru prima dată copilul în brațe. Sarcina nu este într-o lună avansată, așa că blonda reușește cu brio să își ascundă burtica de gravidă.

Gina Chirilă este însărcinată! Ea și Bogdan Vlădău sunt în culmea fericirii

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău se pregătesc să devină părinți după mai bine de șase ani de când și-au început povestea de iubire și la doi ani de la cununia civilă. Ei au fost dați de gol de apropiați, relatează jurnaliștii revistei VIVA!. Cuplul își dorea enorm de mult să își mărească familia, însă, deocamdată, nu vrea să facă publică vestea minunată pe care au aflat-o. De altfel, vedeta se află în primele săptămâni de sarcină și, după cum puteți observa în pozele făcute publice recent, ea fie își ține câinele în dreptul abdomenului, fie stă în poziții în care să nu i se vadă burtica de gravidă.

Soția artistului se numără printre concurentele de la “Bravo, ai stil! Celebrities”, iar în cadrul unui interviu oferit în urmă cu un an, ea a vorbit despre copil.

“Îmi doresc să învăţ lucruri în fiecare zi, să mă dezvolt, cred că tot timpul se poate mai bine şi trebuie să înveţi în fiecare zi, să ştii că poţi mai mult. Îmi doresc să fiu fericită alături de el, cine ştie, poate facem copii. Îmi doresc să fiu şi mămică”, declara Gina Chirilă pentru VIVA!.

În cadrul acelorași declarații, Bogdan Vlădău a completat-o: Chiar doream să văd dacă spui că îţi doreşti să fii şi mămică! Eu îmi doresc să fii şi mămică.

Bogdan Vlădău s-a însurat în vara anului 2017

Gina Chirilă a devenit soția lui Bogdan Vlădău pe 7 august 2017, după ce au mers în fața unui ofițer de stare civilă, unde fiecare a spus cel mai hotărât “Da!” din viață. Ei au ales să facă pasul cel mare, în ziua când tânăra și-a sărbătorit ziua de naștere.

Citește și: Bianca şi Victor Slav, prezenţi la cununia lui Bogdan Vlădău cu Gina Chirilă. Cum s-au îmbrăcat blonda şi prezentatorul TV

Gina Chirilă este cu 15 ani mai mică decât celebrul ei soț, Bogdan Vlădău.