Gigi Becali, “spectacol” la Palat. Cu telefonul lipit de ureche, a apărut la volanul unui Q7 țiplă și a trecut „discret” peste linia continuă

Publicat: 24/02/2021 | 23:34

Gigi Becali a făcut „spectacol” pe străzile Capitalei, la bordul unui Audi Q7 țiplă! S-a jucat cu ”bijuteria” fără să-i pese prea mult de regulile de circulație, iar destinația finală avea să fie impresionantul său Palat din Aleea Alexandru. CANCAN.RO l-a întâlnit pe multimilionar chiar în momentele în care părea că „uitase” complet de Codul Rutier și vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

Cu un Q7 scos din cutie și-a făcut intrarea în noul an Gigi Becali, semn că ”producția” de bani nu s-a oprit din cauza pandemiei. Din fotbal continuă să scoată, ultimul tun financiar, chiar de proporții putem spune, fiind vânzarea lui Dennis Man la Parma pentru nu mai puțin de 13 milioane de euro, cel mai scump transfer din istoria Ligii 1. Revenind la ale noastre, finanțatorul FCSB și-a „făcut de cap” pe stradă. La volanul superbului bolid, Gigi Becali s-a simțit ca peștele-n apă, așa că și-a permis să încalce și unele reguli.

Telefonul i s-a „lipit” de ureche, că doar condusul nu putea să-i oprească o importantă convorbire. Iar când a trebuit să ajungă la Palat, nu a ezitat să treacă peste linia continuă. Din fericire pentru el, nimeni de la Poliția Rutieră nu l-a reperat, așa că a scăpat basma curată. Mai greu va fi însă cu jucătorul lui, Florinel Coman, prins pe Autostrada Soarelui cu 165 de km/h, dar și cu permisul dubios.

Gigi Becali și-a „făcut de cap” pe străzile Bucureștiului cu un Q7 țiplă

Gigi Becali, sfaturi pentru ”perla” lui cu permis de Ucraina

Florinel Coman era prins, pe Autostrada Soarelui, cu 165 de kilometri la oră, dar nu viteza avea să fie marea problemă a celui considerat ”perla” lui Gigi Becali. Ci faptul că avea carnet de conducere de Ucraina, dar în baza de date el nu a fost găsit! I s-a întocmit dosar penal pentru conducere pe drumurile publice fără a deține permis. La scurt timp după ce bomba a explodat, Coman avea să-l sune pe Gigi Becali, iar finanțatorul a povestit tot, cuvânt cu cuvânt. Ce sfaturi i-a dat? „I-am spus «Florinele, ăia care dau pe tine 20 de milioane se interesează cu totul despre tine. Îi interesează lucrurile astea». Lui i-a fost jenă mai mult de viteză. «Mi-e ruşine şi de dumneata, şi de MM». Era foarte supărat. E grav, dar nu rău, pentru că el a luat un carnet şi e înregistrat acolo în Ucraina. Dacă se duce miliţia din România să facă anchetă acolo, nu poate. Să vadă dacă e înregistrat, dar nu poate. (NU RATA: GIGI BECALI ȘI-A LOVIT BENTLEY-UL DE 250.000 €. AVEM IMAGINI DE ULTIMĂ ORĂ CU MAȘINA PREFERATĂ A PATRONULUI FCSB)

Îmi pare bine că s-a întâmplat aşa. Să vorbim şi lucruri pozitive. E foarte bine că s-a întâmplat asta, să înveţe minte şi să joace fotbal, pentru că el nu ştie sigur dacă e valabil carnetul lui, dar i-am zis eu «Stai liniştit, carnetul e valabil în România, îţi garantez eu”. Când ţi-o dă Dumnezeu, e adevărat că îl cerţi. Poţi să-l şi minţi că ţi-e milă de el. Dragostea şi mila te fac să uiţi ceea ce a făcut copilul tău”, a spus Becali la Realitatea Plus.

(CITEȘTE ȘI: EX-PATRONUL FCSB A PUS-O “LA TREABĂ” PE SEXY-IUBI. CE “COMISIOANE” A FĂCUT GĂBIȚA ÎN TIMP CE NEPOTUL PREFERAT AL LUI GIGI BECALI S-A ÎNCHIS ÎN MAȘINĂ)

Gigi Becali, „recidivist”

Revenind la cel mai cunoscut milionar din țară, nu e pentru prima oară când a ”dat de pământ” cu regulile de circulație. În graba de a ajunge acasă, cu câteva luni în urmă, patronul FCSB s-a comportat ca un șofer indisciplinat și nu a ținut cont de norme. Mai întâi de toate, Gigi Becali a ignorat, cu nonșalanță, culoarea roșie a semaforului. Fără să îi pese, aparent, de faptul că își pune viața în pericol, milionarul a depășit prima mașină care aștepta la „STOP” și a trecut pe un ”roșu clar” intersecția. (VEZI AICI: GIGI BECALI A DEPĂȘIT O MAȘINĂ CARE AȘTEPTA LA “STOP” ȘI A TRECUT PE ROȘU)

Înainte de a intra pe proprietatea lui din Pipera, Gigi Becali a ” comis-o” din nou. Pentru milionar, marcajele rutiere par să nu fie foarte importante. La fel ca în intersecție, Gigi Becali n-a ținut cont de regulile de circulație și a virat la stânga peste linia dublă continuă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.