Gigi Becali și-a lovit Bentley-ul de 250.000 €. Avem imagini de ultimă oră cu mașina preferată a patronului FCSB

Publicat: 15/12/2020 | 23:33

Cel mai cunoscut milionar din România termină anul cu ghinion. Patronul FCSB și-a lovit Bentley-ul de un sfert de milion de euro. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile cu paguba suferită de latifundiarul din Pipera.

Pe final de an, Gigi Becali pare urmărit de ghinion. Bentley-ul Bentayga evaluat la 250.000 de euro, de care patronul FCSB a fost nedespărțit în ultima vreme, s-a cam „șifonat”.

Zilele trecute, când Gigi Becali a orchestrat un nou „recital” de binefacere în cartierul milionarilor, CANCAN.RO a obținut imagini exclusive cu bolidul de lux al celebrului milionar.

Urmele contactului cu aripa

După cum se poate observa în imaginile de mai jos,  Bentley-ul Bentayga de un sfert de million de euro al lui Gigi Becali s-a ales cu niște zgârieturi de toată frumusetea, pe aripa stânga spate.

Dacă în urmă cu câțiva ani, Gigi Becali a scris ”istorie” – cu ranga pe Maybach – acum, latifudiarul din Pipera se pare că e nevoit să apeleze la un ”meșter” specializat pentru a repara bolidul de lux. (NU RATA: GIGI BECALI A CEDAT “ASALTULUI” NEVOIAȘILOR, ÎN FAȚA “PALATULUI”)

Gigi Becali și-a lovit Bentley-ul de 250.000 €

A ”golit” o farmacie!

Așa cum v-am prezentat, cu o zi în urmă, recent Gigi Becali a făcut ”recital” în cartierul milionarilor. Într-o formă de zile mari, îmbrăcat lejer, cu un fes tras peste urechi, de cum a ”descălecat” din bolidul de lux, Gigi Becali s-a îndreptat glonț către farmacia în fața căreia a parcat, în zona Dorobanți din Capitală.

Din câte se pare, patronul FCSB nu are frică de coronavirus și evită să poarte masca de protecție atât pe stradă, cât și în interior. Cum pare să fie un client fidel, farmacistele nici nu s-au sinchisit să-i atragă atenția că trebuie să poarte micul accesoriu în dreptul nasului și gurii.

După ce a discutat cu una dintre angajate și a dat rapid un telefon, Gigi Becali ”a plasat” o comandă serioasă, apoi s-a întors la mașină, de unde a luat teancul de bani. Înainte de a intra în farmacie, latifundiarul a mobilizat însă parcagiii din zonă.

Când iese la cumpărături, Gigi Becali nu se încurcă cu mărunțiș. Milionarul a cumpărat vreo trei cutii cu produse farmaceutice. Pentru a nu își bate capul cu ele, i-a pus la treabă pe parcagii. S-a văzut în scurt timp înconjurat de nevoiași, care s-au strâns ca la urs.

Milionarul din Pipera, ”Regele șoselelor”, la volanul Bentley-ului de 250.000 de euro

S-a crezut ”Regele șoselelor”?!

În urmă cu aproximativ o lună, vestitul milionar a „gafat” în trafic. În graba de a ajunge acasă, patronul FCSB s-a comportat ca un șofer indisciplinat și nu a ținut cont de norme.

Gigi Becali a ignorat culoarea roșie a semaforului. Fără să îi pese, aparent, de faptul că își pune viața în pericol, milionarul a depășit prima mașină care aștepta la „STOP” și a trecut pe un ”roșu clar” intersecția. Norocul lui a fost că în zonă nu se afla vreun echipaj de la Rutieră, care îl putea sancționa serios. (NU RATA: CUM S-A “BĂTUT” GIGI BECALI CU ANAF-UL PENTRU O DATORIE DE 350.000 DE EURO)

Gigi Becali, “vizită de lucru” pe șantierele din Pipera

Iar dacă amenda nu îl „liniștea” pe Gigi Becali, suspendarea permisului, pentru trecerea pe culoarea roșie a semaforului, l-ar fi pus, probabil, în mare dificultate.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.