Gigi Becali sfidează Poliţia! Anunţul care va înfuria autorităţile: “Pe mine nu poate să mă oprească nimeni! O să mă duc la Biserică de Paşte”

Publicat: 16/04/2020 | 07:53

Conform Ordonanței Militare, românii nu vor avea voie să iasă în noaptea de Înviere pentru a lua Lumina Sfântă! Marcel Vela, ministrul de Interne, a rectificat cele spuse la un moment dat, că oamenii vor putea ieși într-un interval de timp și sub anumite restricții, după ce a discutat cu președintele Iohannis. Cu toate acestea, Gigi Becali pare de neoprit din drumul către biserică. O va face, cum zice, cu orice risc.

Ba chiar a comentat deciziile luate de Iohannis și Vela, dar și disconcordanța dicursurilor celor doi. ”Vreau să știți că eu mă duc zilnic la biserică pentru sunt în corul bisericii și nu se poate fără mine acolo. Masa de Paște o să o iau în familie și nu o să mă duc nicăieri. Eu stiu că situația în România este grea, dar trebuie să ne gândim la toți oamenii care au credință în Dumnezeu. 

CORONAVIRUS ROMÂNIA. NUMĂRUL DECESELOR DIN CAUZA COVID-19 A AJUNS LA 372

Îl felicit pe Marcel Vela pentru faptul că s-a gândit la toți credincioșii, dar nu știu dacă o să reziste în disputa cu Iohannis până la final și cred că o să dea înapoi. Însă pe mine nu poate să mă oprească nimeni să stau în casă și o să mă duc la biserică”, a declarat Gigi Becali pentru Prosport. (CITEȘTE ȘI: ÎPS TEOFAN, REACŢIE DURĂ ASUPRA DECIZIILOR LEGATE DE NOAPTEA DE ÎNVIERE! „CUM UN CURIER POATE LIVRA, LA FEL UN PREOT POT OFERI O PÂINE SFINŢITĂ. E GREU DE ÎNŢELES DE CE ACEST LUCRU N-AR FI POSIBIL“)

Gigi Becali se bagă în politică, dar are o singură condiție

Recent, Gigi Becali, aflat la volanul bolidului său Mercedes, era oprit de jurnaliști și întrebat de politică. Finanțatorul FCSB avea să spună că el nu va mai intra în politică, așa cum a făcut-o cu ani în urmă și, pentru că a avut vorba ”veninoasă”, s-a trezit după gratii. ”Nu mai vreau să spun ce a fost. Eu nu port pică celor care m-au băgat la închisoare. Gata, s-a terminat, ce a fost, a fost. Eu nu mai intru în politică, dar doar dacă se va face un partid din oameni cu minte, deștepți, care să poată să facă ceva pentru țara asta. Că de asta e nevoie.

COVID-19 AR AFECTA ÎN PRIMĂ FAZĂ SÂNGELE, DUPĂ CARE DISTRUGE ȘI ORGANELE DIN CORP

Cred că în țara noastră doar SRI, SIE … Doar instituțiile astea mai pot face ceva acum. Că politicienii…. Doar alea, pentru că acolo sunt oameni capabili. Ei, cu asta aș fi de acord, să fiu șeful unui astfel de partid format din astfel de oameni”, a dezvăluit Gigi Becali.