Gigi Becali, la Craiova, înainte de a intra ca martor: ”Să-i dea pușcărie lui Mititelu pentru asta?!” VIDEO

Publicat: 17/06/2020 | 13:43

Gigi Becali a intrat în sala de judecată, unde este martor la procesul lui Adrian Mititelu. Termenul se judecă acum la Curtea de Apel de la Craiova. Este vorba despre evaziune fiscală, după transferal fotbalistului Mihai Costea de la U Craiova la Steaua, acum FCSB.

CITEȘTE ȘI: SĂPTĂMÂNĂ “DE FOC” PENTRU GIGI BECALI! ARE TREI PROCESE, IAR ÎN UNUL DINTRE ELE DNA I-A CERUT AUDIEREA

Alături de Gigi Becali, martor în același proces se află și Valeriu Argăseală, cel care deținea funcția de președinte al clubului patronat de finanțatorul din Pipera. Gigi Becali a oferit declarații, cu puțin înainte de ora 13:00, când a început procesul.

El l-a apărat pe Adrian Mititelu, spunând că nu merită să facă pușcărie, după ce a pierdut 20 de milioane de euro pentru a le oferi oltenilor fotbal. ”Eu nici nu mai țin minte, că a fost acum 10-12 ani. Habar n-am! Nici măcar suma de transfer nu mi-o mai amintesc. Dar să vă spun ceva, la fotbal nu se poate să furi. Că furi din banii tăi”, au fost primele cuvinte ale patronului FCSB.

Gigi Becali, martor la Craiova la procesul lui Mititelu

Gigi Becali a sărit în ajutorul lui Adrian Mititelu, patronal clubului Universitatea Craiova. ”Păi trebuie să-ți furi banii tăi la fotbal, dacă o faci. De aia l-au și achitat pe fond, pe Mititelu, pentru că judecătorul a văzut. A zis: bă, ăsta a băgat vreo 15-20 de milioane la fotbal, cât a băgat Mititelu, și ce să-i fac, să-l bag acum la pușcărie? Cum a fost cu Borcea. A pierdut 6-7 milioane și a făcut și pușcărie vreo cinci ani”, a spus Gigi Becali.

NU RATA: MEZINA LUI GIGI BECALI A IEȘIT LA CUMPĂRĂTURI CU 120.000 € “LA PURTĂTOR”, DAR A UITAT DE…

”Acum, ce? Să-i dea pușcărie lui Mititelu că a pierdut vreo 20 de milioane de euro ca să vadă oltenii fotbal? De unde să facă Mititelu evaziune fiscală?”, s-a întrebat Becali.  A aflat imediat de la un reporter că Adrian Mititelu era dator la bugetul de stat și nu avea voie să facă vânzări de jucători. ”L-a vândut pe Costea, da? Și ce-a făcut cu banii? I-a luat la el, acasă? Tot la fotbal i-a băgat, la jucători, salarii… Să facă pușcărie pentru asta?”, a încheiat Becali, după care a intrat la Curtea de Apel Craiova.