Gigi Becali l-a sunat pe Marcel Vela în legătură acordul dintre MAI și BOR! A transmis un mesaj neașteptat pentru Klaus Iohannis

Publicat: 16/04/2020 | 19:32

Gigi Becali a dezvăluit în timpul unor declarații că l-a sunat pe Marcel Vela în legătură acordul dintre MAI și BOR. Afaceristul a povestit această întâmplare și, totodată, a transmis public un mesaj neașteptat pentru Klaus Iohannis, președintele României.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul lui Gigi Becali, prins de polițiști fără declarație! Patronul de la FCSB e foc și pară: “Hârtia o aveam, dar…”

Gigi Becali l-a sunat pe Marcel Vela în legătură acordul dintre MAI și BOR

Gigi Becali s-a bucurat foarte mult când a auzit că ministrului de Interne,a luat decizia de a permite ortodocșilor să ia Lumina Sfântă în Noaptea de Înviere. Mai mult, el a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe Marcel Vela ca să-l felicite pentru gestul său, însă, acesta avea telefonul închis.

“Vela a făcut mărturisire și mucenicie. Dacă va fi dat afară și nu va da înapoi, va fi mucenicie. Dacă va da înapoi, își va pierde toată demnitatea lui. Eu l-am sunat pe Marcel Vela, dar avea telefonul închis. Am vrut să îi zic că a făcut mărtusire. Mare lucru. Dacă dă înapoi nu vreau să îl mai văd în viața mea. Dacă e interzis de autorități, o primim și în autoizolare de la Hristos”, a declarat cunoscutul afacerist, relatează jurnaliștii de la antenasport.ro.
Potrivit acordului dintre oficialii MAI și cei ai BOR, credincioșii pot primi la domiciliu, la cerere, Lumină și Sfintele Paști din partea clericilor și a unui personal de maximum 5 voluntari, care sunt obligați să poarte echipament de protecție împotriva noului coronavirus.

Gigi Becali, mesaj surprinzător la adresa președintelui României

După ce ieri a răbufnit la adresa lui Klaus Iohannis, care a criticat dur protocolul emis de MAI și BOR, în urmă cu câteva ore, finanțatorul FCSB a revenit la sentimente mai bune față de președintele României.

“Iohannis e un om cuminte. Îl rog să ne lase să facem tradițiile noastre creștine. El nu știe, nu e un om rău. Să ne lase să respectăm tradiția. Normal că are intenții bune, ce președinte să nu aibă?”, a mai mărturisit Gigi Becali, conform sursei citată mai sus.

Află și: Anunţul surprinzător al cercetătorilor străini! De ce românii sunt mai rezistenţi la coronavirus. Cea mai recentă descoperire