Gigi Becali, izolat la Pipera din cauza coronavirusului: ”Pentru bogați e mai ușor, că ai curtea mare. Mai greu e tot pentru săraci”

Publicat: 03/04/2020 | 08:36

Vremuri dificile din punct de vedere medical, iar autoritățile – în încercarea de a stopa răspândirea infecției cu virusul COVID-19 – au impus măsuri drastice de distanțare socială. Practic, izolarea la domiciliu este soluția cea mai bună, în momentul de față, pentru ca lanțul infecțiilor să fie rupt.

Nici Gigi Becali nu poate face excepție de la o astfel de regulă, cu atât mai mult cu cât latifundiarul din Pipera nu dorește să încalce legea. Spune că este ceva mai simplu pentru cei cu ”dare de mână”, tot pe ”săraci” căzând tot greul acestei perioade în care coronavirusul face ravagii.

”Eu stau în casă, respect legea. Pentru bogați e mai ușor, că ai curtea mare. Mai greu e tot pentru săraci. Bogații au luat-o razna. Chiar și eu. Dădea lumea mii și mii de euro pe genți, mașini și palate. Vai de capul nostru! Eu voiam să le cumpăr fetelor mele o mașină cadou. Dar, hopa!, m-am retras”, a declarat multimilionarul la Pro X. Dar Gigi Becali își păstrează, totuși, optimismul și crede în… minuni. Mai mult, este de părere că totul s-ar putea desfășura în condiții neașteptat de bune, din punct de vedere medical. iar lumea ar putea merge la biserică în noaptea de Înviere.

(CITEȘTE ȘI: O NOUĂ TEORIE A CONSPIRAȚIEI CAPĂTĂ PROPORȚII! CINE ESTE CEL CARE A CREAT CORONAVIRUSUL ȘI CUM S-AR FI PRODUS PRIMA INFECȚIE UMANĂ)

”Eu cred că trece repede și vom putea merge la biserică de Paște, la Înviere. Așa sper eu, că va face Domnul o minune. Noi suntem o țară ortodoxă și fiecare sat și fiecare oraș au un înger păzitor. O să vedeți că se face o minune”, a mai spus Gigi Becali, potrivit sursei citate.

(VEZI ȘI AICI: CE SE VA ÎNTÂMPLA, AZI, LA ÎNMORMÂNTAREA LUI MARTIN TUDOR! CEREMONIA VA AVEA LOC LA DRĂGĂȘANI, CU DOAR 8 PERSOANE)