Gigi Becali i-a întins unui nevoiaș două bancnote de… Bietul om a rămas mut când a văzut cât a primit!

Publicat: 23/06/2020 | 00:05

Nenumărate imagini l-au surprins, de-a lungul timpului, pe Gigi Becali sărind în ajutorul oamenilor nevoiași. Fie că-i întâlnește chiar el, pe stradă, fie că dă curs unor campanii umanitare. A dat fără să se uite la bani. S-a uitat la suferință. Așa s-a întâmplat și zilele trecute, când un nevoiaș i-a ieșit în cale, imediat ce finanțatorul FCSB a părăsit o farmacie. CANCAN.RO a surprins imaginile cu „recordul de generozitate” al omului de afaceri și vi le prezintă, în exclusivitate.

(CITEȘTE ȘI: CUM A SĂRBĂTORIT GIGI BECALI NOUL STATUT DE BUNIC. ZECI DE MIEI ȘI BRÂNZĂ PE SĂTURATE PENTRU ANGAJAȚI + TORTUL PENTRU PARTY-UL DIN PIPERA A FOST ADUS DE…)

Dincolo de reacțiile impetuoase pe teme fotbalistice, pe la televizor, Gigi Becali rămâne un credicinos desăvârșit. Lăcașul Domnului e a doua lui casă, a ajutat financiar nenumărate mănăstiri și biserici, a ajuns chiar la Muntele Athos, unde călugării îl primesc cu toată deschiderea. Întâmplarea pe care CANCAN.RO v-o prezintă este tot de omenie. Un nevoiaș i-a tăiat calea lui Gigi Becali fix când ieșea din farmacie. A făcut și acum ce a simțit.

Gigi Becali i-a dat 200 de lei unui nevoiaș care l-a așteptat la ieșirea din farmacie

A dat nas în nas cu Gigi Becali. Rezultatul: 200 de lei!

Gigi Becali și-a luat ”aghiotantul”, Ionul Luțu, dar a preferat să conducă el. A tras de volan aproape în dreptul farmaciei, pentru că asta era ținta, și a parcat lângă trotuar. Îmbrăcat sport, trening, o vestă de fâș de asemenea sport și cu adidași cu taplă groasă în picioare, finanțatorul a deschis ușa și s-a încadrat în fața farmacistei. A explicat de ce are nevoie. Într-o pungă i s-a pus toată rețeta. Între timp, un nevoiaș în cârjă l-a ochit. Și l-a așteptat, cu mici emoții, la ieșire. Nas în nas cu Becali a dat. A întins mâna, în timp ce a îngăimat câteva cuvinte.

(NU RATA: GIGI BECALI SE JUDECĂ DE 7 ANI PENTRU O SUMĂ INCREDIBILĂ. A DAT CAM TOT ATÂT PE O PERECHE DE ÎNCĂLȚĂRI DE LA…)

Fără să stea pe gânduri, Gigi Becali a băgat mâna în buzunar și a scos două bancnote de 100 de lei. I le-a dat nevoiașului, care i-a mulțumit, cu mult respect, imediat, nevenindu-i să creadă. Omul a rămas mut, în fața milosteniei, cu ochii țintă pe finanțatorul care făcuse stânga și, printre mașini, avându-l imediat în spate pe Lutu, s-a îndreptat către bolidul său. Gigi a intrat apoi pe stradă și a dat chiar nas în nas cu mașina Poliției. A ajuns la mașina lui, iar Luțu ar fi vrut să-și „reintre în drepturi”, adică să preia volanul, dar latifundiarul din Pipera l-a trimis în dreapta șoferului. Adică a lui. Ca un veritabil pilot, Gigi Becali s-a asigurat, apoi a ”călcat-o” înspre vila lui din Pipera.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)