Acasă » Trending » Gigi Becali “desființează” declarațiile ginerelui: “Am luat decizia în familie fiindcă…”

Gigi Becali “desființează” declarațiile ginerelui: “Am luat decizia în familie fiindcă…”

De: Alexandru C. 26/12/2019 | 22:30

Vestea că Gigi Becali ar dori să emigreze în Grecia a dat naștere unor speculații diverse. S-a spus că latifundiarul s-ar teme de DNA, din cauza unui dosar în care este acuzat de spălare de bani. Problemele cu ANAF-ul – omul de afaceri pierzând un proces și rămânând dator cu 800.000 de euro – au fost și ele puse pe tapet, cu atât mai mult cu cât omul de afaceri a primit vestea care l-a îngândurat chiar în preajma Crăciunului. În august 2016, datoria lui Gigi Becali către ANAF ajunsese la 9,6 milioane de lei, ceea ce reprezintă aproximativ două milioane de euro. Patronul FCSB-ului a făcut contestație. A reușit să scape de plata a 1,2 milioane, dar trebuie să mai scoată bani din buzunar cei 800.000 de euro, ceea ce l-ar nemulțumi teribil. Totuși, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă o cu totul altă ipoteză. Gigi Becali s-ar pregăti să devină… bunic, chiar dacă ginerele său, Mihai Mincu, a infirmat o eventuală sarcină a Teodorei Becali. (CITEȘTE ȘI: FIICELE LUI GIGI BECALI AU IEȘIT CU MÂNA GOALĂ DIN MAGAZIN)

Theodora Becali a avut parte de o nuntă ca-n povești, eforturile lui omului de afaceri Gigi Becali – aflat, pentru prima oară, în postura privilegiată de socru mic – concretizându-se într-o petrecere pe care mirii și invitații au ”savurat-o” din plin. Alături de Mihai Mincu, tânărul care i-a răpit inima, Theodora Becali a fost o mireasă strălucitoare, bucurându-se împreună cu toți cei prezenți de unul dintre cele mai frumoase momente ale vieții sale. Conform tradiției, imediat după petrecerea de pomină, mirii au plecat în dulcea și pasionala luna de miere, iar ulterior a apărut o informație-bombă conform căreia fiica lui Gigi Becali este deja… însărcinată. (VEZI ȘI: GIOVANNI BECALI S-A ”POCĂIT” PE MODELUL VĂRULUI GIG)

Gigi Becali a primit o veste care l-a îngândurat, chiar în preajma Crăciunului – are de plătit 800.000 de euro

Mihai Mincu: ”Din păcate, nu este adevărat”

Nu este de mirare că ”informația momentului” i-a pus pe jar pe toți cei care au urmărit desfășurarea poveștii de dragoste dintre Theodora Becali și Mihai Mincu. Dar  ginerele lui Gigi Becali a reacționat cu rapiditate, a ieșit în presă și a declarat că Theodora… nu este însărcinată. Bineînțeles, nu a omis să spuncă că, da, amândoi își doresc copii, însă această dorință comună se va trasnforma în realitate atunci ”când o vrea Dumnezeu”.

„Din păcate, nu este adevărat. Theodora nu este însărcinată. Ne dorim copii, însă când o vrea Dumnezeu. Tocmai ce ne-am întors din luna de miere, suntem bine, fericiți”, a declarat Mihai Mincu, conform click.ro(NU RATA: ANDRA MĂRUŢĂ, SURPRIZĂ PENTRU FIICA LUI GIGI BECALI)

Mihai Mincu: ”Theodora nu este însărcinată”

Gigi Becali: ”Mi-a zis şi familia, hai să ne mutăm din ţara asta!”

Familist convins și om de afaceri de succes, în pofida problemelor de care s-a lovit de-a lungul timpului, Gigi Becali a dat de înțeles că s-a săturat. Iar această lehamite a dus la un scenariu pe care unii l-au considerat fantasmagoric. Multimilionarul din Pipera a mărturisit, nemaiputând să se abțină, că a luat în calcul varianta de a părăsi, pentru totdeauna, România. Iar destinația aleasă pentru un trai liniștit alături de familie ar fi… Grecia. Gigi Becali a dat de înțeles că pe meleagurile natale nu își poate proteja familia, fiind tracasat și hăituit de autorități, totul resfrângându-se și asupra apropiaților săi. Și, a dezvăluit multimilionarul, a plecat în Grecia pentru a se ”interesa” cum poate lua cetățenie întregii familii, chiar dacă au existat și voci care au susținut că patronul FCSB a pornit pe drumuri străine și pentru a cumpăra o echipă din campionatul elen. (NU RATA: CE SEX VA AVEA COPILUL TEODOREI, PRIMUL NEPOT AL LUI GIGI BECALI)

„Am avut nişte probleme şi văd că încă le am, mi-a zis şi familia, hai să ne mutăm din ţara asta! Păi, dacă nu pot să-mi protejez familia… M-am dus în Grecia, m-am interesat, o să-mi iau cetățenie. Şi eu, şi toată familia! De asta am mers în Grecia, să iau cetățenie la toată familia. Păi, am ajuns să stau la cheremul unui procuror, un puşti, că vrea el să se afirme şi inventează acuzaţii. El spune că ştiam în 2014, când eram în puşcărie, adică eu spălam bani din puşcărie! Eu am dat banii la biserici, la oameni amărâţi, am salvat vieţi omeneşti”, a izbucnit Gigi Becali la România TV. (CITEȘTE ȘI: GIGI BECALI DEZVĂLUIE SECRETUL DIN SPATELE REVENIRII FCSB)

Gigi Becali a vorbit deschis despre o eventuală plecare din țară

O declarație care poate fi citită și în altă cheie

Firește că declarația lui Gigi Becali a agitat ”apele” în sportul românesc și nu numai. Ideea că vrea să ”fugă” din țară i-a amuzat pe unii, dar i-a pus pe gânduri pe cei mai mulți. Trecând peste carisma latifundiarului, cert este că se întâmplă ceva. Iar spectrul unei alte perioade petrecute în spatele gratiilor nu îl încântă, normal, pe Gigi. Cu atât mai mult cu cât, nici una, nici două, la finalul declarației aruncă și ”bomba”.  ”Nu sunt dispus să mi se nască nepoții și eu să fiu în pușcărie”, a mai spus latifundiarul la același post de televiziune. (VEZI ȘI AICI: CÂT A CÂȘTIGAT LA NUNTĂ, ÎNTR-O SINGURĂ NOAPTE, THEODORA BECALI)

În astfel de condiții, scenariul se modifică radical. Gigi Becali știe probabil mai multe decât spune, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă ipoteza-șoc. Sunt DNA-ul sau ANAF-ul adevărate ”sperietori”, însă în toată această ecuație cu multe necunoscute se infiltrează și… sarcina Theodorei. Fiindcă, in extenso, am putea spune, Gigi Becali face referire la un viitor apropiat și transmite clar că nu dorește să devină bunic atunci când se află în pușcărie. Gigi Becali ”desființează” declarațiile ginerelui său printr-o altă declarație, iar sarcina Teodorei Becali nu mai pare doar o iluzie. Iar de Crăciun, Gigi Becali a oferit și o altă informație senzațională. A confirmat faptul că va deveni bunic, milionarul povestind și cum a aflat vestea cea mare.

M-am dus acasă şi mă aşteptau ginerele cu fata. Mi-au zis: «Tată, o să ai un nepot». Păi îţi dai seama cum a făcut Dumnezeu? Eu le las să facă ce vor, dar eu mă rog la Maica Domnului. Maica Domnului, educă-le tu!”, a spus Gigi Becali. (VEZI ȘI: LUMINIȚA ȘI GIGI BECALI AU PLÂNS ÎN NOAPTEA NUNȚII FIICEI LOR)

Gigi Becali: ”M-am dus acasă şi mă aşteptau ginerele cu fata. Mi-au zis: «Tată, o să ai un nepot»

“Craiul de Dobroești”, pe gustul lui Gigi Becali

În vârstă de 28 de ani, Mihai Mincu – ginerele lui Gigi Becali – apare în postura privilegiată de tânăr iscusit în ale afacerilor. Dacă luăm în considerare… unele zvonuri vehiculate, constant, în lumea bună a Capitalei, Mihai a reușit să strângă deja o mică avere din comercializarea accesoriilor de lux dedicate femeilor. (NU RATA: TOP 10: CELE MAI MINCINOASE VEDETE DIN ROMÂNIA)

În ceea ce îl privește pe Gigi Becali, acesta a declarat – înainte de căsătoria fiicei sale cu Mihai Mincu – că îi place foarte mult de tânăr, explicând și prin ce a fost impresionant de acesta. ”Are peste 1,85 metri, așa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În București o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu vor ei și vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis: «Tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează ce faci. Cât ai stat la mine în casă ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut». Dar am încredere că va face numai bine”, a spus Gigi Becali.  (VEZI ȘI: IMAGINI SUPER-EXCLUSIVE DE LA NUNTA CARE ÎL COSTĂ 500.000 EURO PE GIGI BECALI!)

A ”plouat” cu bani la nunta Theodorei Becali

Theodora Becali s-a căsătorit cu Mihai Mincu la mijlocul lunii octombrie. Într-o joi au făcut cununia civilă, iar în prima sâmbătă au „rezolvat-o” pe cea religioasă, urmată de o mega-petrecere de nuntă la Palatul Snagov. Theodora a stabilit, atunci, noul record național la încasări. Cu ocazia nunții cu Mihai Mincu, fata lui Gigi Becali a câștigat, într-o singură noapte, o avere. La mijloc ar fi vorba de o sumă la care alții nu visează o viață întreagă, aproximativ un milion de euro. (NU RATA: ANDRA MĂRUŢĂ, SURPRIZĂ PENTRU FIICA LUI GIGI BECALI)

A ”plouat” cu bani la nunta Theodorei Becali

Nunta fiicei lui Gigi Becali a fost un eveniment în adevăratul înțeles al cuvântului. Dumitru Dragomir, Viorel Păunescu, Viorel Hrebenciuc și Adriean Videanu au fost doar câțiva dintre “greii” care au participat la petrecerea fastuoasă. Firește, Gigi Becali a introdus – adânc – mâna în portofel, astfel că evenimentul a costat nu mai puțin de o jumătate de milion de euro, potrivit informațiilor obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. (VEZI ȘI AICI: CINE ESTE ȘI DIN CE CÂȘTIGĂ BANI MIHAI THEODOR MINCU, VIITORUL GINERE A LUI GIGI BECALI! A FOST CUPLAT CU DANIELA CRUDU)

Dar nici cei prezenți la eveniment nu s-au uitat la bani. Iar Theodora Becali a fost, se poate spune, cea mai fericită mireasă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la Survivor All Stars
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Ultimul clip cu Corduneanu în viață! Ce a apărut pe pagina de TikTok a văduvei interlopului
Ultimul clip cu Corduneanu în viață! Ce a apărut pe pagina de TikTok a văduvei...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Cine este femeia care își pune melci pe față! Videoclipurile ei au devenit virale
Cine este femeia care își pune melci pe față! Videoclipurile ei au devenit virale
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Decizie pentru utilizatorii TikTok din ROMÂNIA. Să facă asta este INTERZIS prin lege
Decizie pentru utilizatorii TikTok din ROMÂNIA. Să facă asta este INTERZIS prin lege
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Ciucă a dat VESTEA CEA MARE pentru milioane de români. Decizia care ar putea fi LUATĂ cât de curând
Ciucă a dat VESTEA CEA MARE pentru milioane de români. Decizia care ar putea fi...
Ieșenii s-au înghesuit la catafalcul lui Costel Corduneanu. Cei mai cunoscuți maneliști au cântat la priveghi
Ieșenii s-au înghesuit la catafalcul lui Costel Corduneanu. Cei mai cunoscuți maneliști au cântat la...
BANCUL ZILEI | 9 din 10 bărbați mint. Ce face al 10-lea, de fapt?
BANCUL ZILEI | 9 din 10 bărbați mint. Ce face al 10-lea, de fapt?
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Mutare de ultim moment a judecătoarei Ancuţa Popoviciu în cazul lui Vlad Pascu! Tatăl lui Sebi: ”Dumnezeu ne-a dat o mână de ajutor”
Mutare de ultim moment a judecătoarei Ancuţa Popoviciu în cazul lui Vlad Pascu! Tatăl lui...
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru Sarah
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...