Gigi Becali, cap de afiș în presa internațională după o declarație făcută în stilu-i caracteristic

Publicat: 25/02/2020 | 18:52

Gigi Becali este cap de afiș în presa internațională după o declarație făcută în stilu-i caracteristic. Explicațiile patronului de la FCSB în legătură cu reprezentația slabă a jucătorilor săi au făcut furori în întreaga lume.

După remiza cu Chindia Târgoviște, Gigi Becali a găsit și o explicație pentru reprezentația slabă a jucătorilor de la FCSB. Latifundiarul din Pipera a spus că fotbaliștii „fac prea mult sex” și din acest motiv nu mai au putere pe teren.

„Nesabuitul patron al Stelei Bucuresti, Gigi Becali, isi acuza jucatorii ca fac sex cu prietenele lor prea des. Finantatorul FCSB are o parere bizara dupa remiza din week-end. El crede ca jucatorii sai fac prea mult sex. Becali l-a laudat pe antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, pentru ca pare ca a limitat cantitatea de sex pe care jucatorii sai o fac”, a scris Dialy Mail.

„Bombasticul patron al FCSB crede ca stie cine e de vina pentru rezultatele slabe din liga Romaniei: prea multe exercitii de tip gresit. Becali spune ca jucatorii fac prea mult sex”, a comentat Reuters.

”Jucătorii mei fac dragoste prea des. Uită-te la Dan Petrescu! Jucătorii de la CFR fac sex doar o dată pe săptămână. Dacă Florinel Coman s-ar fi odihnit și el… dar el este ocupat și cu alte lucruri”, este declarația lui Becali preluată de L’Equipe.

Declarațiile lui Gigi Becali au fost preluate și de presa din Spania, Germania, Italia, Mexic și Uruguay.