Gigi Becali, aroganța supremă! Cum arată adidașii săi „Bucuria piticului”, de la Versace. Costă cât salariul unui fotbalist din Liga 1

Publicat: 13/06/2020 | 15:33

Gigi Becali este recunoscut ca fiind un personaj extravagant, care nu se uită la bani atunci când vine vorba despre piesele vestimentare din garderoba sa. După episodul în care a plecat la Londra cu zeci de mii de euro pentru a-și cumpăra haine, Gigi revine cu o nouă piesă bombă.

Finanțatorul echipe de fotbal FCSB este un împătimit al hainelor scumpe și știe să-și aleagă ținutele. Însă pentru a-și susține această pasiune latifundiarul din Pipera scoate din buzunare zeci de mii de euro la o singur sesiune de shopping. (CITEȘTE ȘI: TEIA SPONTE, MÂNA DREAPTĂ A LUI GIGI BECALI, A FOST DEPISTAT POZITIV CU VIRUSUL COVID-19)

Deși în general, mai ales în aparițiile publice, Gigi Becali a adoptă un stil vestimentar elegant: pantaloni, cămașă și sacou, acesta apelează și la ținute lejere sau sport atunci când vine vorba despre treburile zilnice sau scurte ieșiri din casă.

Recent, pentru acest tip de activitate, Gigi Becali și-a achiziționate o pereche de adidași. Dar pentru că vorbim despre finanțatorul echipe de fotbal FCSB, este de înțeles că acesta nu poate purta orice fel de încălțări sportive. Adidașii săi „Bucuria piticului” sunt de la Versace și cosă aproximativ cât salariul unu fotbalist din Liga 1, de la o echipă de mijloc. Acesta a investit în noile achiziții aproximativ 1.200 de euro.

Fetele lui Gigi Becali îi urmează exemplul

Sumele mari cheltuite pe branduri de lux par să fie o trăsătură comună în familia Becali. Fiicele latifundiarului nu fac excepție de la regulă. Mezina familiei Becali, Cristina a fost surprinsă recent făcând ravagii într-un mall din Pipera. Acesta a mers la o sesiune de shopping și a plecat încărcată de bagaj. Mai mult, Cristina și-a făcut apariția într-un bolid de lux estimat la 120.000 de euro. (VEZI ȘI: SĂPTĂMÂNĂ “DE FOC” PENTRU GIGI BECALI! ARE TREI PROCESE, IAR ÎN UNUL DINTRE ELE DNA I-A CERUT AUDIEREA)

Pe aceeași linie merge și sora Cristinei, Alexandra Becali, care zilele trecute a avut o apariție senzațională, la volanul unui bolid de lux, cel mai probabil o achiziție recentă. Alexandra s-a afișat la volanul unui Bentley Continental GT W12 First Edition Convertible, estimat la 300.000 de euro.