Gigi Becali a învățat să păstreze “distanța socială”. Cum interacționează acum cu cerșetorii

Publicat: 18/03/2020 | 23:14

Latifundiarul din Pipera s-a adaptat extrem de rapid condițiilor de epidemie. Gigi Becali a învățat să păstreze ”distanța socială”, pentru a sta departe de coronavirus. Patronul FCSB a abordat un stil aparte în interacțiunea cu cerșetorii. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini savuroase. (CITEȘTE ȘI: GIGI BECALI A CUMPĂRAT UN CAMION DE PRODUSE ȘI… LE-A DONAT LA ”MATEI BALȘ”)

Din cauza epidemiei de COVID-19, în România s-au luat mai multe măsuri de prevenire a bolii, iar cetățenii au fost sfătuiți să își readapteze stilul de viață. Nici latifundiarul din Pipera nu face excepție de la regulă. Gigi Becali s-a adaptat rapid condițiilor de epidemie și a învățat să păstreze ”distanța socială”. (NU RATA: GIGI BECALI A DAT ÎN JUDECATĂ GUVERNUL! MOTIVUL: FABRICA DE ARMAMENT…)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Gigi Becali în fața ”palatului” din zona Victoriei din Capitală. Înainte de a intra în curte, multimilionarul a fost întâmplinat de un cerșetor. Cum este renumit pentru actele de caritate, n-a ezitat să mai facă o faptă bună.

Doar că, din cauza epidemiei, latifundiarul și-a adaptat stilul de interacțiune cu persoanele sărmane. Așa că, fără a intra în contact cu bărbatul care-i cerea bani, Gigi Becali a lăsat geamul jos, și, în mod surprinzător, a aruncat pe fereastra bolidului de lux o bancnotă de 100 de lei, pe care sărmanul bărbat a ridicat-o cu repeziciune de pe caldarâm. 

Gigi Becali și-a adaptat interacțiunea cu cei care îi cer bani. A aruncat bancnota pe geamul mașinii

După ce a mai ”bifat” o faptă bună, Gigi Becali și-a parcat bolidul de lux, un Bentley de un sfert de milion de euro, a coborât liniștit din mașină și s-a îndreptat spre birou.

De remarcat că latifudiarul din Pipera abordează propriul stil în prevenirea coronavirusului. Nu poartă mască sau mănuși, dar, în schimb, își protejează capul cu un simpatic fes. De care s-a lepădat imediat după ce a coborât din Bentley.(NU RATA: AMANTA CARE A ”SPART” VESTIARUL ECHIPEI LUI GIGI BECALI ȘI-A PUS SILICOANE XXL)

Gigi Becali ajunge la palat

A cumpărat un camion (la propriu) de produse și … le-a donat la ”Matei Balș”

Multimilionarul și-a mobilizat “armata” de la Palat în teribila luptă contra COVID – 2019. Gigi Becali a cumpărat un camion (la propriu) de produse și le-a donat la ”Matei Balș”. Din partea Institutului Național de Boli Infecțioase, patronul FCSB a primit o listă cu produse de care spitalul, incredibil, nu beneficia! (VEZI ȘI: CUM A ÎNCERCAT GIGI BECALI SĂ ÎI ÎNDUPLECE PE JUDECĂTORI)

Site-ul nr. 1 din România a aflat că Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” a luat legătura, săptămâna trecută, cu Gigi Becali, iar conducerea i-a solicitat multimilionarului ajutorul. Aflată în criză de echipamente, unitatea medicală a apelat la patronul FCSB-ului și i-a solicitat o donație, una considerabilă. Fără să stea pe gânduri, omul de afaceri și-a mobilizat persoanele de încredere de la palat, care au plecat, de urgență, cu Ionuț Luțu în frunte, la cumpărături.

Cei de la «Matei Balș» mi-au trimis o listă lungă fiindcă nu aveau nimic în spital! Am primit de la ei o cerere, prin care mi s-a solicitat ajutorul. Au spus că au nevoie de scaune, mese, mobilier, camere video, produse de curățenie, mop-uri, televizoare, mai multe lucruri, pentru criza asta cu coranovirusul. Normal că i-am ajutat. S-au dus băieții și au cumpărat tot ce mi-au cerut în primă fază. Iar astăzi (n.r. luni) am primit o altă listă de la ei, iar băieții au plecat deja să achiziționeze tot ce au nevoie. Cum să nu-i ajut?! Doamne-ferește!”, a declarat pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Gigi Becali.

Gigi Becali, apariție spectaculoasă. Poartă pe cap un fes simpatic

Apel către bolnavii de cancer: „Să vină și în perioada asta, totul e gratis!”

Astfel că, la „Matei Balș”, a ajuns un camion de produse pe care Gigi Becali le-a donat fără nicio pretenție! Totodată, chiar dacă România a intrat în stare de urgență, patronul FCSB-ului a avut un mesaj pentru bolnavii de cancer. „Le transmit că spitalul meu funcționează în regim normal. Dacă au nevoie de ajutor, pot veni oricând acolo. Totul este gratuit, ei nu vor plăti nimic. Ce, dacă este stare de urgență, nu trebuie să-i mai tratăm? Nu trebuie să-și facă probleme”, ne-a mai declarat omul de afaceri.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)