Gigi Becali a dat în judecată Guvernul! Motivul: fabrica de armament pe care a cumpărat-o în urmă cu 15 ani

Publicat: 23/02/2020 | 23:41

Gigi Becali e foc și pară pe Guvern! Alături de angajații uzinei de armament de la Drăgășani, pe care omul de afaceri o cumpărase în 2004, el a dat în judecată un minister, considerând că unele măsuri dispuse împotriva lui ca patron nu sunt justificate. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, are detaliile, în exclusivitate.

Gigi Becali își întindea afacerile, în urmă cu mai bine de 15 ani, chiar și în domeniul armamentului. Omul de afaceri a pus ochii pe Uzina Mecanică de la Drăgășani și nu s-a lăsat până nu a cumpărat-o. Valoarea tranzacției a fost de 139 miliarde de lei la acea vreme, reprezentând preţul pentru pachetul de acţiuni, valoarea investiţiilor pentru dezvoltarea societăţii pentru o perioadă de cinci ani, investiţii de mediu şi capital de lucru. (VEZI ȘI: SUPER-IMAGINI DE LA CUNUNIA DE 5* A FIICEI LUI GIGI BECALI)

A cerut anularea unui contract administrativ

Becali avea să mai pună la bătaie încă 24 de miliarde de lei, datoriile fabricii. „Am pornit la drum, acum trebuie să fac ceva însă nu ştiu acum ce voi face cu fabrica. Sigur nu voi produce armament”, au fost cuvintele lui Becali la scurt timp după ce s-au semnat actele. Finanțatorul FCSB nu a schimbat însă domeniul de activitate, dar nici pe profit nu a ieșit. Ba chiar a intrat în insolvență, aproape după zece ani de când a intrat în afacerea cu muniție. (NU RATA: LOVITURĂ DEVASTATOARE PENTRU GIGI BECALI. E VORBA DE APROAPE 1 MILION €!)

Gigi Becali este nemulțumit! A ajuns la judecată pentru un contract administrativ de la Uzina de Armament Drăgășani

Acum, Gigi Becali este nemulțumit. El, dar și angajații. Astfel, latifundiarul din Pipera și Asociația Salariaților de la Uzina Mecanică Drăgășani au apelat la justiție pentru a li se face dreptate. Cerința este revizuirea unor măsuri dispuse împotriva lui și a angajaților. Concret, Becali cere anularea unui contract administrativ pe care îl consideră abuziv. Omul de afaceri și șeful Asociației au contactat un avocat, care le-a depus un dosar stufos la Tribunalul București. Stadiul procesului – fond.

Becali a vrut să vândă Uzina cu 10 milioane de euro

În anul 2013, Uzina a intrat în insolvență și mare parte din ea ar fi fost vândută la licitație. Gigi Becali a rămas, totuși, acționar, dar locul este în… paragină! Au rămas utilaje care nu mai funcționează de mulți ani. Latifundiarul din Pipera a vrut să vândă, pe când se afla în închisoare. ”Vreau să-mi simplific viaţa! Nu mai vreau să muncesc! Deşi sunt milionar, în închisoare nu am avut niciun ban în buzunar, nici măcar pentru un pachet de biscuiţi”, spunea Becali. (VEZI AICI: AMANTA CARE A ”SPART” VESTIARUL ECHIPEI LUI GIGI BECALI ȘI-A PUS SILICOANE XXL! PRIMELE IMAGINI CU NOILE ”DOTĂRI”)

El a purtat negocieri pentru vânzarea unor afaceri, între care fabrica de armament de la Drăgășani. ”Preţul este de 10 milioane de euro”, a anunțat, tot atunci, Becali. Nu a reușit să-și ducă planul până la capăt.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)