Gigi Becali a dat buzna peste bossul FRF în biroul de la ”Casa Fotbalului”! Milionarul s-a autodenunțat + ce i-a promis lui Răzvan Burleanu

Publicat: 08/12/2019 | 22:40

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, cum ar fi încercat patronul FCSB să ”apese pe butoane” pentru ca echipa lui să aibă un traseu bun în campionat. Gigi Becali ar fi dat buzna peste bossul FRF în biroul de la ”Casa Fotbalului”, ocazie cu care milionarul s-ar fi autodenunțat! Vă dezvăluim, totodată, ce i-ar fi promis latifundiarul din Pipera lui Răzvan Burleanu.

Disputa dintre patronul FCSB și președintele FRF este de notorietate. De fiecare dată, latifundiarul din Pipera a fost în tabăra opusă actualului șef de la “Casa Fotbalului”. Prima oară, la alegerile din 2013, Becali a susținut gruparea Popescu-Hagi, apoi, în 2018, a fost de partea lui Ionuț Lupescu. De fiecare dată a pierdut.

(VEZI AICI: GIOVANNI BECALI S-A ”POCĂIT” PE MODELUL VĂRULUI GIGI)

Cel mai mare război l-a dus după ce FRF a introdus o regulă nouă în licențierea cluburilor, aceea ca din sezonul 2021-2022, fiecare echipă de Liga 1 să dețină și o echipă feminină.

„Dacă vor să mă pună să am echipă feminină, mă retrag din fotbal. Cum adică să faci lucruri împotriva lui Dumnezeu? Am și eu păcatele mele. Dar lucruri nefirești nu fac. Nu! Asta e aliniere la idelile lui Satan. Fetele să joace handbal, baschet. Cum să joace femeie fotbal? Nu e făcută pentru fotbal. Mădularele ei nu sunt făcute pentru fotbal. Femeia a fost făcut de Dumnezeu din bărbat, pentru bărbat. Femeia e făcută să fie atrasă bărbatul de ea. Dacă facem asta, batjocorim formele făcute de Dumnezeu ca să îl atragă pe bărbat. O schimonosim pe femeie! Boxul și fotbalul le schimonosesc pe femei”, a susținut Becali.

(CITEȘTE ȘI: GIGI BECALI A DAT SPARGEREA LA BANCĂ, IAR NOI AVEM IMAGINILE ”FLAGRANTULUI”!)

Război cu FRF la TAS

Mai mult, Gigi Becali a mers cu avocații la Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne. FCSB a solicitat TAS anularea deciziei Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal din 3 iulie, prin care cluburile din Liga 1 sunt obligate să îşi înfiinţeze echipe de fotbal feminin, începând cu sezonul 2020-2021, pentru a putea primi licenţa. „Nu poţi să mă obligi tu pe mine să îmi placă ceva. Eu, când am început să fac fotbal, de bărbaţi am făcut, pentru că mi-a plăcut să fac fotbal. Acum vii tu şi îmi spui că trebuie să fac fotbal feminin? E o activitate care nu îmi place, cum să mă obligi tu să o fac, să dau banii pentru ceva ce nu îmi place, este contra firii. Când văd femei că joacă fotbal dau pe alt program, imediat sau închid, a spus Gigi Becali.

(NU RATA: SE ÎNSOARĂ ŞEFUL FRF, RĂZVAN BURLEANU, IAR NOI AVEM TOATE DETALIILE! EA ESTE MIREASA…)

Discuție cu Răzvan Burleanu

Acum o lună, prin intermediul lui Valeriu Argăseală, membru în Comitetul Executiv al FRF, Gigi Becali a venit la Casa Fotbalului, vrând să ajungă la biroul lui Răzvan Burleanu. Fără să aștepte prea mult, a întrebat unde e președintele FRF și a intrat val-vârtej peste șeful fotbalului românesc. Acesta din urmă, luat prin surprindere, l-a sunat imediat pe Mihai Stoichiță, pe poziție de martor. Discuția ar fi durat 30 de minute, timp în care Gigi a ascultat argumentele pentru înființarea echipei feminine, întrebarea care-l măcina fiind: Pot face bani din fotbalul feminin? Răspunsul afirmativ al președintelui FRF i-a luminat fața omului de afaceri.

(Vezi aici: I-AU ȘTERS LUI GIGI BECALI O DATORIE DE 1,2 MILIOANE € LA ANAF! )

Ulterior, mai în glumă, mai în serios, potrivit surselor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Gigi Becali ar fi întrebat dacă este cazul să înceapă, din nou, să ”apese pe butoane” în așa fel încât FCSB să aibă un traseu bun în campionat, însă n-a primit niciun răspuns. S-a trecut repede peste subiect, cei doi despărțindu-se după ce s-au îmbrățișat și sărutat puternic, ca doi vechi prieteni. Iar Mihai Stoichiță încerca să fie gentil cu fiecare din cele două personaje, conform surselor noastre.

Mai mult, Gigi Becali ar fi promis că renunță la procesul de la TAS, care l-a costat deja 20.000 de euro. Dar deocmadată nu există nicio înștiințare oficială, iar interpelările și audierile merg mai departe.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)