Gigi Becali a ajuns la marginea prăpastiei cu banii: „Au scăzut preţurile. Nu risc eu averea familiei”

Publicat: 01/05/2020 | 12:22

Gigi Becali a început să resimtă efectele pandemiei din punct de vedere financiar. Finanțatorul FCSB a declarat că a renunțat la ideea de transferuri și va aduce jucători de la echipa a doua.

Totodată, Gigi Becali se plânge că prețul lui Florinel Coman a scăzut foarte tare, iar acest lucru îl afectează foarte tare. „Sponsori, bani, imagine, publicitate, toate au fost afectate, nu s-a mai colectat niciun ban şi s-au dat bani.

Mai mult decât atât, Florinel Coman a ajuns de la 20 la 10 milioane, că au scăzut preţurile, nu s-au mai cumpărat jucători. Puteam să vând, n-am mai vândut. Sponsorii, la revedere, a mai dat cineva vreun ban?”, a spus Gigi Becali la Telekom Sport.

Întrebat dacă mai cumpără jucători, Becali a declarat că va lua fotbaliști de la echipa a doua: „Nu risc eu averea familiei”, susține Becali.

Situația transferurilor

Gigi Becali  a confirmat joi că are pe masă două oferte pentru principalele piese de export din lotul roș-albaștrilor, Florinel Coman și Dennis Man, ambii în vârstă de 21 de ani.

Finanțatorul vicecampioanei Ligii 1 a spus că destinațiile pentru cei doi jucători sunt America și Anglia, dar nu a pronunțat și numele fotbaliștilor. A confirmat însă că informațiile care au apărut în mass-media în ultimele zile, cele legate așadar de Coman și Man, sunt corectcoro.

„Acum nu e nicio problemă, chiar discut de doi jucători să îi vând, unul în America şi altul în Anglia, chiar la sumele alea”, a spus Gigi Becali, la Realitatea Plus.

Florinel Coman la Orlando City, în MLS

Americanii de la Orlando City nu au renunțat la planul lor de a-l transfera pe atacantul roș-albaștrilor, după un prim contact în ianuarie acest an, astfel că fac marcaj strâns la Becali.

Finanțatul FCSB pare a mai fi renunțat la pretențiile sale exagerate, dinainte de pandemia de COVID-19, și le-a transmis reprezentanților grupării din MLS noile condiții în care ar fi de acord cu tranzacția.

Astfel, Gigi Becali ar fi de acord cu suma de 9 milioane de euro, pe care, din câte se pare, o acceptă și în trei rate! Prima rată, în valoare de 5 milioane de euro, ar urma să fie plătită de către cei de la Orlando City imediat după ce se vor fi parafat actele. Apoi, celelalte două rate ar urma să fie întinse până în vara anului viitor, scrie DigiSport.ro