Gică Popescu & soția au fost dați în judecată, iar instanța a anunțat decizia! Reclamantul i-a acuzat că…

Publicat: 15/02/2020 | 23:00

Gică Popescu și Luminița, soția sa, au ajuns în instanță! Totul a plecat de la un garaj pe care cei doi l-au vândut în urmă cu patru ani, dar apoi s-ar fi răzgândit. Cel care a plătit deja pentru cei 13,44 de metri pătrați este nemulțumit, astfel că i-a dat în judecată. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, are detaliile, în exclusivitate. 

Gică Popescu și soția lui, Luminița, s-au ”descotorosit” de un garaj de 13,44 metri pătrați aflat în Voluntari pentru suma de 13.000 de euro. Cumpărătorul a fost super-mulțumit de oportunitate, iar cele două părți au încheiat contractul de vânzare-cumpărare. 12.000 de euro a plătit cel care astăzi este reclamant, urmând să le vireze lui Gică Popescu și Luminiței restul de 1.000 de euro. Dar, după o lungă perioadă, actualul președinte al Viitorului, practic, mâna dreaptă la club a lui Gică Hagi, s-a răzgândit și nu ar mai fi vrut să vândă. (CITEȘTE ȘI: AVEREA FOSTULUI CĂPITAN AL ”GENERAȚIEI DE AUR” E ÎN PERICOL! GICĂ POPESCU ȘI SOȚIA AU AFLAT CĂ… E VORBA DE 2 MILIOANE €!)

Gică Popescu, din nou în instanță

Imediat, cumpărătorul a virat, prin bancă, mia de euro, ca totul să fie achitat și să intre în posesia garajului. Popescu nu a ținut cont și a ”refuzat” actul de vânzare-cumpărare. Situație în care cumpărătorul a înaintat cazul în instanță. Iar Gică Popescu are toate șansele să piardă procesul! Asta pentru că decizia judecătorilor îi este nefavorabilă: instanța a constatat că există actul de vânzare-cumpărare și este greu de crezut că la apel, dacă va fi făcut, Gică Popescu și soția lui vor avea câștig de cauză. (NU RATA: LOVITURĂ DE TEATRU ÎN PROCESUL LUI NADINE! CÂȚI BANI ARE DE PRIMIT ACUM PREZENTATOAREA TV)

Gică Popescu și Luminița, soția lui, au fost dați în judecată

Iată soluția dată de Judecătoria Buftea, care a admis cererea: ”Admite cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul-pârât BULTOC ROBERT în contradictoriu cu pârâții-reclamanți POPESCU LUMINIȚA și POPESCU GHEORGHE. Constată intervenită, la data de 13.02.2020, vânzarea-cumpărarea imobilului identificat cu nr. cadastral ….., intabulat în …. Voluntari, jud. Ilfov, în suprafață de 13,44 mp parcare împreună cu cota-parte aferentă acestui spațiu de parcare din părțile aflate în folosință comună între vânzătorii POPESCU LUMINIȚA și POPESCU GHEORGHE și cumpărătorul BULTOC ROBERT pentru prețul total de 13.000 de euro, din care avansul de 12.000 de euro a fost achitat în 13.07.2016, iar suma de 1.000 de euro, echivalent în lei 4749,80, a fost consemnată în 11.10.2019, pe seama și la dispoziția vânzătoarei Popescu Luminița. (VEZI AICI: ARMATA A PIERDUT PROCESUL PENTRU AVERE CU FIICA & ”VĂDUVA” GENERALULUI CARE A SCHIMBAT SOARTA REVOLUȚIEI DIN ’89!)

Prezenta hotărâre ține loc de act autentic de vânzare-cumpărare. În temeiul art. 35 alin. 5 din Legea 7/1996, republicată, după rămânerea definitivă, prezenta hotărâre se comunică OCPI Ilfov. Obligă pârâții-reclamanți la plata către reclamantul-pârât a sumei de 4.000 de lei cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând onorariu de avocat. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare.”

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)