Giani Kiriță s-ar fi săturat de „școala vieții”. De ce ar fi rupt fostul „Vultur de noapte” contractul cu Antena

Publicat: 04/01/2021 | 23:40

Începutul anului 2021 e marcat de un ”divorț” surprinzător în media. Fostul star al formației din Ștefan cel Mare ar fi pus punct ”antrenamentului la școala vieții” și ar fi rupt contractul cu Antena Stars. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte uluitoare legate de cel mai recent ”divorț” care s-a produs în piața media din România.

Nici nu a pășit bine în 2021, că Giani Kiriță pare că a luat o decizie surprinzătoare. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, fostul star al echipei din Ștefan cel Mare a pus punct contractului cu Antena Stars, acolo unde, timp de câteva luni, a fost în prim-planul unui reality-show.

De ce ar fi „rupt” contractul

Din câte se pare, ”câinele roșu” a decis să înceteze contractul pentru emisiune după ce ar fi avut parte de câteva momente tensionate cu producătorii. După cum ne-au dezvăluit sursele noastre, Giani Kiriță nu ar fi fost de acord cu ideile propuse de cei care se aflau în spatele emisiunii de la Antena Stars.

Astfel, după ce ar fi avut câteva discuții în contradictoriu cu producătorii, Giani Kiriță a pus piciorul în prag și a încetat colaborarea. (CITEȘTE ȘI: GIANI KIRIȚĂ, DE LA FOTBALIST, LA VÂNZĂTOR ÎN PIAȚĂ. SPORTIVUL A FOST SURPRINS LA O TARABĂ ÎN OBOR)

Giani Kiriță ar fi rupt contractul cu Antena, pentru reality-show-ul pe care îl avea

Vrea să renunțe la showbiz

Giani Kiriță a anunțat, în urmă cu mai bine de două luni, că este gata să renunțe la aparițiile din showbiz. A fost un as printre Faimoșii Exatlonului, apoi un mare antrenor al Războinicilor, iar „Vulturii de noapte” n-ar fi avut, parcă, sens fără Giani. Dar ar fi final de carieră în domeniul televiziunii.

(NU RATA: GIANI KIRIȚĂ SE “REPROFILEAZĂ”?! CUM L-AM FILMAT ÎN COMPANIA “MOȘTENITORULUI” IMPERIULUI CASTELLANO)

Vrea fotbal, totuși. „Deocamdată, în proiectul ăsta al lui Dinamo nu am reuşit, poate că e mai bine aşa, dar îmi doresc din suflet uşor, uşor să fac pasul spre antrenorat. Mă uit la meciuri, vreau să renunţ la televiziune, dar trebuie să o iau de jos, să reintru în fenomen şi atunci automat o să îmi pun şi eu cunoştinţele în valoare, tot ce am învăţat ca fotbalist, antrenorii pe care i-am avut, îţi dai seama că asta nu se uită niciodată, sunt stocate aici undeva.

Fostul dinamovist ar fi renunțat la reality-show-ul de la Antena Stars

Cu siguranţă că voi fi un antrenor care va trăi la cote maxime absolut orice meci, dar important e să fac pasul şi atunci o să vedeţi voi ce fel de antrenor sunt. Mă văd în primul rând antrenând şi pe urmă îţi dai seama, ca orice jucător, am două obiective mari în viaţa mea, să antrenez Dinamo şi Bursaspor”, este dorința anunțată a lui Giani Kiriță.

Giani Kiriţă şi-a încheiat cariera de jucător în 2012, după ce a jucat pentru Rocar, Dinamo (vreme de șase ani, fiind și căpitan al echipei), Samsunspor, Gaziantepspor, Ankaragucu, Bursaspor, FCM Târgu Mureş şi CS Buftea. Fostul fundaş a câştigat şase trofee în carieră: de două ori titlul şi trei Cupe ale României, la Dinamo, şi titlul în Turcia, cu Bursaspor.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.