Giani Kiriță, replică tăioasă pentru Andreea Tonciu: „Dacă vorbesc cred că se crapă ecranul”

Publicat: 21/04/2021 | 10:42

Între Andreea Tonciu și Giani Kiriță  a izbucnit un adevărat război. După ce bruneta a afirmat că fostul Dinamovist nu este chiar atât de bun la pat pe cât se laudă, Giani iese la atac. 

Giani Kiriță nu a vrut să comenteze prea mult, după ce Andreea Tonciu l-a făcut praf. Însă, invitat în emisiunea ‘Prietenii lui Ovidiu’, fostul fotbalist nu s-a putut abține și a aruncat câteva săgeți la adresa vedetei.

„Știu despre declarație, nici nu am vrut să îi dau replica. A zis că am fost cel mai slab la pat”, moment în care Ovidiu Ioanițoaia a completat: „Tu trebuia să fii bun pe teren, nu la pat”. Kirita a continuat: „Aia zic! N-am vrut să îi dau replica. Dacă vorbesc cred că se crapă ecranul!,  a declarat Giani Kiriță.

CITEȘTE ȘI MOTIVUL PENTRU CARE GIANI KIRIȚĂ NU A VORBIT TIMP DE UN AN CU ROXANA, FIICA LUI

Andreea Tonciu: „Giani Kiriță, cel mai plictisitor în pat”

Totul a pornit după ce Andreea Tonciu a fost invitată în emisiunea moderată de Cătălin Măruță și s-a amuzat pe seama lui Giani Kiriță.

Andreea Tonciu a fost invitata ‘La Maruta’ in urma cu cateva luni pentru rubrica ‘Spui tot sau iti va lua gura foc?’, acolo unde s-a amuzat pe seama unuia dintre fostii sai iubiti, Giani Kirita. Despre fostul capitan de la Dinamo, Tonciu a spus ca e tatuat si mare ‘degeaba’.

„Să mănânc ca să nu-i facem de râs?! E cu subînțeles întrebarea asta. De fapt, am înțeles eu! Giani Kiriță! Nu poți să crezi? Nu știi că ăștia care sunt tatuați și așa mai mari sunt degeaba?! Să iau eu foc pentru ce? Citește întrebarea! Giani Kiriță a fost!”, i-a spus Tonciu lui Maruta, care a citit ce scria pe foaie. Întrebarea era: „Care dintre foștii tăi parteneri a fost cel mai plictisitor în dormitor?”

VEZI ȘI GIANI KIRIȚĂ S-AR FI SĂTURAT DE „ȘCOALA VIEȚII”. DE CE AR FI RUPT FOSTUL „VULTUR DE NOAPTE” CONTRACTUL CU ANTENA

Sursă foto: instagram.com/giani_kirita/