Ghiță de la Survivor, încercat de soartă de mic copil: ”I-a murit o soră și tatăl i-a părăsit”

Publicat: 29/03/2020 | 17:56

Ghiță de la Survivor are o poveste impresionantă de viață. Tânărul a fost încercat de soartă de mic copil, dar a reușit să treacă peste greutățile vieții.

Comportamentul lui Ghiță la Survivor, dar și legătura strânsă pe care a avut-o cu Grațiela Duban au stârnit un val de controverse în rândul telespectatorilor. Puțini, însă, sunt cei care știu greutățile prin care a trecut tânărul de-a lungul vieții sale.

Baschetbalistul a avut o copilărie destul de grea și a fost încercat de multe ori de soartă. (CITEȘTE ȘI: GRAȚIELA DUBAN ȘI GHIȚĂ, DETALII DESPRE RELAȚIA DINTRE EI: „ASCUNS SUB PERDEAUA DE A FI ECHIPĂ”)

„A plecat de acasă, loc în care doar mama lui și sora contau pentru el. Și-a luat viața în piept de unul singur, deși era doar un adolescent, iar de greutăți s-a lovit la tot pasul. Din fericire, și-a format un caracter puternic și până acum, a reușit să se transforme într-un om cu personalitate”, au povestit persoane din preajma baschetbalistului, potrivit wowbiz.ro

Chiar atunci când s-a născut, Ghiță și-a pierdut o soră. Unchiul tânărului a vorbit despre eforturile pe care nepotul său le-a depus pentru a trece peste toate obstacolele. (VEZI ȘI: ANDREI DUBAN O SĂ-ȘI IASĂ DIN MINȚI! GRAȚIELA, MĂRTURISIRI INCENDIARE DESPRE GHIȚĂ: ”S-AU LEGAT NIȘTE LUCRURI ÎNTRE MINE ȘI EL”)

”În acel moment, s-a produs ruptura în familie. Tatăl lui Ghiță s-a transformat, s-a răcit de toți și a plecat! Așa că, nepotul meu a crescut singur, s-a îndreptat spre sport și a încercat să își facă un nume. Vacanțele le petrecea la mine, în rest, a stat plecat și în suflet cu dorul de cei dragi care i-au mai rămas acasă”, a comentat bărbatul la KanalD.