Ghiță ar înnebuni dacă ar vedea-o! Cum a putut ieși Cleopatra Stratan din duș! Tânăra de 17 ani, surprinsă într-o ipostază care induce bărbații în eroare! FOTO

Publicat: 14/04/2020 | 18:39

De câteva luni, Cleopatra Stratan, interpreta celebrei melodii ”Ghiță”- cântată la vârsta de trei ani, sucește mințile bărbaților cu postările de pe rețelele de socializare. Tânăra s-a fotografiat recent proaspăt ieșită din duș, într-o ipostază extrem de sexy pentru o adolescentă de 17 ani.

Copilul de trei anișori care îl aștepta pe Ghiță, la portiță s-a transformat într-o domnișoară sexy și provocatoare. La 17 ani, Cleopatra Stratan arată de invidiat. Este înaltă, voluptoasă, cu chip angelic și extrem de senzuală în fiecare fotografie pe care aceasta o postează pe conturile sale personale de socializare.

Tânăra a postat recent o imagine în care apare îmbrăcată doar într-un halat, cu prosopul pe cap, ochelari de vedere și o carte în mână din care citește cu ardoare. Fotografia ar induce majoritatea bărbaților în eroare, fără dar și poate. Adolescenta, însă, are și un motiv pentru care postează fotografii atât de senzuale și ispititoare: este îndrăgostită de poezie.

CITEȘTE ȘI: Mircea Badea, derapaj halucinant! Mesaj pentru actorii independenţi, în plină pandemie de coronavirus: „Le donez o…”

”Poezia face parte din viața mea de când mă știu. De-a lungul timpului m-am tot inspirat de la cei mai buni scriitori pentru a-mi șlefui imaginația, ideile și creeativitatea. @costipreda este unul dintre autorii mei preferați care mă inpiră și nu doar atât. De fiecare dată când îi citesc lucrările am impresia că le scrie despre mine, pe limba mea. I-am citit dintr-o suflare cărțile “Dor de dor de tine” pe care le răsfoiesc și acum când am nevoie de un gram de idei.”, a scris adolescenta la descrierea imaginii.

CITEȘTE ȘI: Acum 40 de ani, a interpretat rolul vieții sale în ”Iisus din Nazareth”. Ce s-a întâmplat cu actorul Robert Powell