Ghinioanele se țin lanț de Ana Mocanu! Fosta asistentă TV s-a despărțit de iubit: ”Am avut niște discuții și…”

Publicat: 17/06/2020 | 15:32

Ghinioanele se țin lanț de Ana Mocanu! În urma unor discuții avute, fosta asistentă TV și iubitul ei au decis să pună punct poveștii lor de dragoste.

În urmă cu câteva luni, Ana Mocanu părea să-și fi găsit marea dragoste. Șatena l-a cunoscut pe Rareș în străinătate, la un eveniment la care au participat amândoi. Fosta asistentă TV nu a vrut să dea foarte multe detalii despre noul ei iubit și a vrut să-și trăiască povestea amoroasă în liniște. (CITEȘTE ȘI: UN MARTOR-CHEIE SUSȚINE CĂ VULPIȚA A FOST, ÎNTR-ADEVĂR, BĂTUTĂ DE VIOREL. “AVEA OCHIUL VÂNĂT, URME DE PICIOARE PE BRAȚ”)

„Ne-am cunoscut la un eveniment în străinătate, dintr-o întâmplare frumoasă. Îmi place că e un tip atent, un tip sensibil, suntem apropiați de vârstă. Ne și înțelegem bine pentru că pregătim un proiect împreună și asta ne leagă un pic mai mult. Am călătorit împreună în vreo 3-4 locuri înainte de pandemie și a fost bine.

Prea multe lucruri despre el nu vreau sa spun pentru ca nu face parte din lumea asta si el nu isi doreste sa fie foarte expus. Acum prefer sa fiu un pic mai rezervata pentru ca am avut ceva experiente neplacute in trecut”, declara Ana Mocanu.

Radia de fericire și părea să-și fi găsit sufletul-pereche. Lucrurile, însă, au luat o turnură neașteptată. După mai multe discuții, șatena și iubitul ei au ajuns la concluzia că cel mai bine este să meargă pe drumuri separate.

”Am avut niște discuții și am ajuns la concluzia amândoi ca cel mai bine este să luam o pauză. Eu am pus punct relației. Am fost asumată, am fost fericită, a fost o relație foarte frumoasă cu multe amintiri frumoase doar ca pe parcurs noi doi fiind două caractere puternice, am avut așa parte de anumite discuții… pentru mine pauză e tot despărțire”, a declarat Ana Maria Mocanu la Antena Stars.

Ana Mocanu s-a despărțit de iubitul ei, Rareș

Ana Mocanu, cerută în căsătorie

Înainte de Rareș, Ana Mocanu a trăit o poveste de dragoste cu Giani. Pentru el, șatena a renunțat la televiziune și s-a mutat în Barcelona. După trei ani de relația, însă, au început să apară tensiuni între ei și au ajuns la despărțire. (VEZI ȘI: IOANA SIMION, DECLARAȚII NEAȘTEPTATE DUPĂ NUNTA CU ILIE NĂSTASE: ”MI-A SPUS CĂ ÎMI OFERĂ DIVORȚUL, DOAR SĂ…”)

N-au rezistat mult unul fără celălalt, iar Giani a cerut-o de soție pe Ana. Chiar dacă cei doi aveau multe probleme în relaţia de cuplu, Ana Mocanu a decis să treacă peste ele şi să accepte cererea în căsătorie, sperând că, poate, în acest fel, iubitul ei se va schimba, Nu a fost aşa deloc, iar fosta asistentă TV a decis fără niciun regret să renunţe la inel.

Am primit un inel, a venit întrebarea cu un inel, relaţia noastră era foarte consumată. M-am simţit măritată 2 zile. Sunt multe adunate. Am încercat să salvez relaţia cât am putut, şi eu, şi el”, declara Ana Mocanu.