Gheorghe Zamfir, declarații emoționante despre soția cu 44 de ani mai tânără: „E un înger, nu ajungeam la 80 de ani fără ea”

Publicat: 14/04/2021 | 08:30

La cei 80 de ani, Gheorghe Zamfir se declară împlinit și fericit. Viața marelui naist se desfășoară într-un mod firesc, dar plăcut, alături de soția sa. De aproape 13 ani, Gheorghe Zamfir și Nicoleta Beca formează un cuplu și potrivit declarațiilor marelui artist, soția sa e un înger trimis de Dumnezeu. 

În 2015, Gheorghe Zamfir și Nicoleta Beca deveneau în mod oficial o familie și învățau să se bucure unul de prezența celuilalt. S-au văzut pentru prima dată în 2008, pe platourile de filmare ale unei emisiuni TV, doar că la vremea respectivă, artistul era căsătorit cu Marie Noelle, de care a divorțat cu scandal în 2015.

” Dacă nu ar fi fost ea, eu nu ajungem azi la 80 de ani. Ea este o misionară alături de Gheorghe Zamfir. Ea a fost trimisă de Dumnezeu pentru mine. Să mă oblojească, să aibă grijă de mine. E un înger’, a declarat artistul într-un interviu realizat de Iuliana Tudor la TVR 1

CITEȘTE ȘI CUM ARATĂ, DE FAPT, SOȚIA CU 44 DE ANI MAI TÂNĂRĂ A LUI GHEORGHE ZAMFIR. FOTO

Gheorghe Zamfir, căsătorit cu o femeie cu 44 de ani mai tânără

Imediat cum s-a pronunțat divorțul dintre artist și Marie Noelle, Gheorghe Zamfir a ajuns, din nou, în fața ofițerului de stare civilă, iar, ulterior, în fața altarului.

„Căsătoria a fost celebrată cu discreţie, ceea ce este rar, căci ceremoniile de mariaj ale starurilor sunt aproape mereu sinonime cu recepţii grandioase, cu invitaţi prestigioşi şi rochii somptuoase.

Domnul Zamfir şi dna Nicoleta Zamfir au oficializat relaţia printr-o ceremonie simplă în România, într-o totală discreţie”, a declarat avocata maestrului la vremea aceea

VEZI ȘI GHEORGHE ZAMFIR, VICTIMA UNEI TENTATIVE DE ASASINAT: „SUNT URMĂRIT SĂ FIU UCIS LA FEL CA GRIGORE VIERU”

Sursă foto: Viva!ro