Gheorghe Turda, testat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2: “Am răcit și la plâmâni”. Cum se simte artistul și unde va petrece sărbătorile

Publicat: 23/12/2020 | 09:39

În vârstă de 72 de ani, Gheorghe Turda a fost testat pozitiv cu SARS-CoV-2 și este convins că ar fi contractat virusul dintr-o excursie făcută într-o salină din Prahova. Fetele artistului de muzică populară s-au speriat enorm când au auzit diagnosticul, însă, s-au calmat în momentul în care au observat că are, de fapt, o formă ușoară. Ele și celelalte rude speră că talentatul solist va învinge curând această maladie.

Gheorghe Turda s-a infectat cu noul coronavirus

Gheorghe Turda a aflat vestea tristă ieri, 22 decembrie 2020, după ce a fost sunat de medic. Potrivit mărturiilor sale, și-a făcut testul pentru noul coronavirus în urmă cu cinci zile, iar acum, el este nevoit să facă sărbătorile în carantină.

“Am fost foarte răcit, acum sunt mai bine. Medicul mi-a dat antibiotic timp de o săptămână, iar sâmbătă am făcut şi testul de COVID şi nu am mai ieşit din casă. Ieri am primit vestea, dar acum sunt mult mai bine. Am răcit şi la plămâni, şi acum se simte în vocea mea. Totuşi, am făcut o formă uşoară, faţă de multe alte persoane. Şi ginerele meu a avut, dar nu cred că am luat de la el, mai degrabă din excursie. Am fost la salină în Prahova şi acolo erau puţine grade. Iniţial, fetele mele s-au speriat, dar acum când au văzut că totuşi sunt mult mai bine, s-au mai liniştit”, a povestit îndrăgitul solist pentru jurnaliștii de la click.

Nu rata: E scandal cât casa! Fosta iubită îl face praf pe Gheorghe Turda: “Nu ești suficient de bărbat, nu poți avea o femeie…”

Cântărețul Gheorghe Turda a rămas văduv de mai bine de un deceniu și se înțelege foarte bine cu fiicele sale:Anca Ioana şi Elena Voichiţa, care l-au făcut bunic.

“Acum voi sta în casă timp de 14 zile sau cât va fi nevoie să fiu bine, asta e important”, a mai precizat artistul, potrivit sursei citate.

Citește și: Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu, la tribunal? Interpretul de muzică populară o cheamă în instanță pe fosta lui iubită: “Am avut pretenții de la ea”