Gheorghe Gheorghiu s-a logodit de Crăciun. Cântărețul de 66 de ani și-a cerut în căsătorie iubita

Publicat: 27/12/2020 | 14:39

Gheorghe Gheorghiu și-a cerut iubita în căsătorie în Ajunul Crăciunului. Momentul emoționant s-a petrecut în prezența apropiaților lor, la masa de sărrbători.

Deși părea un „etern” burlac, la 66 de ani, Gheorghe Gheorghiu „își pune pirostriile” cu Gabriela, femeia care a cunoscut-o peste ocean și cu care este stabilit acolo.

Iubirea dintre faimosul artist și Gabriela Băncescu s-a aprins în cadrul comunității de români din New York. Acolo, femeia este cunoscută pentru afacerile pe care le întreprinde la restaurantul său. În general, locația este cea în care se desfășoară majoritatea evenimentelor artistice, culturale și private de peste Ocean.

Deși au în comun pasiunea pentru zona artistică, pe Gheorghe Gheorghiu și Gabriela îi leagă inclusiv originile. Cei doi sunt născuți în Brașov, iar acest lucru pare să fie favorabil în relație.

VEZI ȘI: Gheorghe Gheorghiu a „executat-o” pe „Prințesa” care îl acuza că vrea să o omoare

Gheorghe Gheorghiu și-a cerut în căsătorie iubita de Crăciun

„Am primit cel mai frumos dar, inelul de logodnă, dovada prieteniei și iubirii noastre de-o viață! Îți mulțumesc pentru că exiști în viața mea Gigi”, a spus Gabriela, viitoarea doamnă Gheorghiu.

Deși este cunoscut pentru faptul că a avut o relație de iubire cu Anca Țurcașiu, Camelia, fosta soție a trubadurului, i-a dăruit o fetiță, pe Andra-Ștefania. Cele două locuiesc, de asemenea, în Statele Unite ale Americii, în San Francisco.