Gheorghe Flutur, testat pozitiv pentru noul coronavirus: ”Voi depăși repede și cu bine acest episod”

Publicat: 25/03/2020 | 08:37

Ieri, Președintele Consiliului Județean Suceava – Gheorghe Flutur – a fost internat la Spitalul Județean Suceava după ce rezultatul testului pentru noul coronavirus a ieșit pozitiv.

Omul politic a declarat că, deocamdată, nu se simte rău și că a fost testat duminică seara. Gheorghe Flutur a mai spus că are încredere în medicii care îl țin sub observație în aceste zile extrem de dificile.

„Nu mă simt rău deloc, chiar nu am niciun fel de simptome. M-am testat duminică seara, pentru că noi am avut comandamente, acțiuni și am fost destul de implicați în perioada asta, sigur, respectând izolarea. Am încredere în medicii și întregul personal de aici. Mă leagă de acest spital multe lucruri bune, investiții importante făcute an de an. Un un gând aparte de prețuire și respect către medicii și asistentele – întregul personal de la Spitalul Judetean de Urgențe Suceava, pentru eforturile extraordinare pe care le fac în aceste zile dificile”, a declarat Gheorghe Flutur.

(CITEȘTE ȘI: PASAJUL DIN BIBLIE CARE VORBEA DESPRE CORONAVIRUS ȘI AUTOIZOLARE: „DU-TE, POPORUL MEU, INTRĂ ÎN ODAIA TA ȘI…”)

”Acum sunt și eu printre cei afectați de coronavirus”

Gheorghe Flutur încearcă să rămână optimist, insistând și asupra ideii că foarte mulți suceveni sunt afectați, la rîndul lor, de COVID-19. Măsurile impuse de autorități trebuie respectate cu strictețe, a mai declarat omul politic.

„De felul meu sunt un om care mă implic, am făcut-o și în aceste săptămâni de foc, o voi face și în continuare. Acum sunt și eu printre cei afectați de coronavirus, dar sunt optimist că voi depăși repede și cu bine acest episod. În aceste zile, așa, de pe patul de spital, o să mă preocup pentru ca la Spitalul Județean de Urgențe din Suceava să ajungă cât mai repede echipamentul pentru testarea la coronavirus. Astăzi mă încearcă un sentiment de adâncă tristețe că foarte mulți suceveni, din care, din păcate, și un număr mare de cadre medicale, sunt afectați de coronavirus. Sunt alături de ei și le urez tuturor însănătoșire grabnică. Către toți compatrioții mă adresez cu rugămintea de a respecta cu toată strictețea măsurile adoptate de autorități, pentru a scăpa cât mai repede de virusul ucigaș”, a mai declarat Gheorghe Flutur, potrivit mediafax.ro. (NU RATA: GEST IMPRESIONANT DE SOLIDARITATE! DOI POLIȚIȘTI AU JUCAT ROLUL DE BABY-SITTER ÎN PLINĂ EPIDEMIE DE CORONAVIRUS)