Gheorghe Dincă va fi trimis în judecată, după ce procurorul general a semnat rechizitoriul! Este acuzat de săvârșirea a opt infracțiuni

Publicat: 15/01/2020 | 12:30

Gheorghe Dincă va fi trimis în judecată! Este acuzat de săvârșirea a opt infracțiuni.

În cursul dimineaţii a fost primit primit avizul procurorului general, necesar în acest dosar, pentru că procuror de caz era chiar şefa interimară a DIICOT. Procurorii dispun trimiterea în judecată a lui Gheorghe Dincă pentru săvârșirea a opt infracțiuni. Vorbim despre trafic de persoane, trafic de minori, viol, omor calificat, infracțiuni și profanare de cadavre și morminte.

În același rechizitoriu, în judecată va fi trimis și Ștefan Risipiceanu pentru săvârșirea infracțiunii de viol. Au fost dispuse și disjungeri, continuarea cercetărilor in rem cu privire la infracțiunile de complicitate la omor, complicitate la trafic de minori.

Gheorghe Dincă a fost încătușat pe 25 iulie 2019

Gheorghe Dincă a fost încătușat pe 25 iulie 2019, după aproape 20 de ore de la apelul Alexandrei Măceșanu la 112 în urma căruia a cerut să îi fie salvată viața.  Ieri (n.r. 10.ianuarie), Gheorghe Dincă a fost scos din arest şi dus la DIICOT, unde a fost din nou audiat de procurori.

Mama Alexandrei Măceșanu a fost prezentă și a povestit ce sentimente au încercat-o. (CITEȘTE ȘI: UNDE A FOST DUSĂ LUIZA MELENCU! GHEORGHE DINCĂ A CEDAT ȘI A SPUS, ÎN SFÂRȘIT, ADEVĂRUL)

”Nu pot să vă spun. Îmi bătea inima atât de tare încât aș fi sărit pe el. Noi sperăm să aflăm adevărul, să ne vedem copilul. Sperăm că o vom găsi pe Alexandra. Suntem binișor cu sănătatea, nu perfect, dar binișor. Știind că Gheorghe Dincă se afla acolo, îmi bătea inima atât de tare încât aș fi sărit pe el”, a mărturisit mama Alexandrei Măceșanu.