Gheorghe Dincă și interlopul Bebino se cunosc! Legătura neștiută dintre monstrul din Caracal și șeful Clanului Sportivilor

Publicat: 18/01/2020 | 10:55

Nimeni nu s-ar fi gândit la o astfel de legătură neașteptată, numai că viața are… ironiile ei, am putea spune. ”Monstrul din Caracal” și temutul Bebino, șeful Clanului Sportivilor, s-au intersectat în Arestul Central al Poliției. 

Lumea ”underground” din Capitală s-a zguduit din temelii după ce ”King Kong” Bebino a fost atacat, fără milă, de reprezentanții unui clan rival și a ajuns la spital. Ulterior, Bebino a fost arestat și dus în Arestul Poliției Capitalei, acolo unde, paradoxal, a stat în aceeași celulă cu ”Monstrul din Caracal”, Gheorghe Dincă. Acesta fusese adus pentru audieri, de la IPJ Olt, iar cei doi s-au ”trezit” colegi de celulă pentru o scurtă perioadă de timp. După noaptea respectivă, Gheorghe Dincă a fost dus, din nou, la IPJ Olt, iar interlopul Bebino, dus la Tribunalul București, a primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Bebino a împărțit celula cu Gheorghe Dincă

S-a prezentat la poliție la rugămintea mamei sale

Joe, sub numele real de Cezar Petcu a dispărut imediat după ce confruntarea s-a sfârșit și era căutat de poliție. El a anunțat că se va preda singur, lucru pe care l-a și făcut și a fost deja audiat și probabil va fi reținut pentru acuzația de tentativă de omor.

„Potrivit anunţului oficial, „din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că în seara de 09 ianuarie, pe fondul unui conflict, ar fi agresat un bărbat de 26 de ani, tot din București, provocându-i, cu un obiect tăietor, multiple leziuni. Temutul interlop din Bucureşti urmărit după ce l-ar fi tăiat cu sabia pe un adversar din Clanul sportivilor s-a prezentat la poliţie la rugămintea mamei sale, căreia îi fusese percheziţionată casa de dimineaţă”, informează oamenii legii.