Gheorghe Dincă s-a confesat, fără să își dea seama, unui polițist infiltrat în celula lui. S-a dat drept pușcăriaș și a aflat ce a făcut, de fapt, „monstrul” din Caracal cu Alexandra și Luiza

Publicat: 19/01/2020 | 10:49

Gheorghe Dincă a șocat opinia publică prin cruzimea de care a dat dovadă, iar ”Monstrul din Caracal” a recunoscut, în fața celor care l-au anchetat, că le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. Însă asta nu este totul, chiar dacă planează, în continuare, semne de întrebare referitoare la soarta Luizei. În cazul acesteia, anchetatorii nu au reușit să descopere probe suficiente care să confirme declarațiile făcute de Dincă, dar specialiștii FBI sunt de părere că acest criminal ar fi acționat în continuare, cu sânge rece, dacă Alexandra Măceșanu nu ar fi reușit să sune la numărul de urgență 112.

În celul lui Dincă a fost infiltrat un polițist sub acoperire, acesta devenind, temporar, ”deținut” încarcerat în celula criminalului. Dincă s-ar fi confestat acestuia, căzând în plasa întinsă de poliști, iar în urma unor astfel de ”destăinuiri” a putut fi creionat un portret șocant. Gheorghe Dincă – în cuprinsul a nu mai puțin de 400 de pagini – este descris ca fiind un asasin lipsit de scrupule.

Tulburări de personalitate mixtă

Gheorghe Dincă este un om rece – cu tulburări de personalitate mixtă – cu o atitudine violentă în faţa jignirilor şi cu o obsesie inexplicabilă pentru femei, potrivit informațiilor furnizate de kanald.ro. Din punctul său de vedere, femeile nu sunt altceva decât simple obiecte de satisfacere a plăcerilor bolnave. Își transformase casa într-o adevărată fortăreață, iar acolo își punea în aplicare planurile criminale. Timp de 3 zile, Luiza Melencu a fost supusă unor torturi inimaginabile, fiind violată de Dincă și de complicele acestuia, Risipițeanu. Ulterior, după ce fata a reușit să sune la 112, Dincă a ucis-o și a incinerat-o într-un cuptor improvizat în curtea ”Casei groazei” din Caracal.

Coșmarul s-a repetat, conform celor spuse de Dincă, și în cazul Alexandrei Măceșanu, adolescenta având aceeași soartă ca și Luiza Melencu. Totuși, mama Alexandrei Măceșanu continuă să spere că Alexandra și Luiza sunt, totuși, în viață. ”Singurul sâmbure de adevăr e că le-a răpit pe fete Dinca,  le-a dus acasă, nu le-a dus, nu se stie, nici asta nu se stie sigur… Dar nu sunt moarte”, spune femeia îndurerată.