Gheorghe Dincă povestește cum a ucis-o pe Luiza Melencu: „Doream doar sex (…) Am luat o cârpă înmuiată în …” Continuarea e halucinantă

Publicat: 15/12/2019 | 09:47

Criminaliștii au schițat profilul lui Gheorghe Dincă, ucigașul care a îngrozit o țară întreagă. Monstrul din Caracal a cedat în celulă și a scris cu mâna lui ce le-a făcut Luizei Melencu și Alexandrei Măceșanu.

Luiza Melencu a fost prima victimă. Patru zile a supus-o unor orori greu de imaginat. Mai mult, și-a lăsat și vecinul să o abuzeze sexual. Anchetatorii spun că fetele aveau același profil: erau vesele și joviale și au intrat în conversație cu Dincă – momentul declanșator ca acesta să nu își poată stăpâni impulsurile sexuale.

La începutul lunii noiembrie Gheorghe Dincă începe să scrie în celulă, explicând cu lux de amănunte ce a făcut cu trupul Luizei Melencu, o fată simplă, crescută de bunici, potrivit digi24.ro.

Gheorghe Dincă a luat-o la ocazie pe 14 aprilie și, după ce a intrat în vorbă cu ea, I s-au aprins călcâiele. „M-a înfierbântat, mi s-a aprins becul. Nu mai judecam. Doream doar sex”, a povestit ucigașul.

Povestea îngrozitoare a lui Dincă nu s-a oprit aici. I-a propus 30 de lei pentru servicii sexuale, dar pentru că fata a refuzat, a legat-o cu o curea, a lovit-o peste față. A legat-o inclusiv la ochi, să nu vadă unde o duce.

A băgat mașina în curte, acolo unde îl aștepta un vecin, care îl mai ajuta la munca din curte. Cât timp s-a dus să dea la nutrii, Fănică – așa cum îl numea Dincă, a văzut-o pe Luiza. Dincă i-a spus că a adus-o pentru servicii sexuale, după care prietenul său l-a rugat să îl lase să o abuzeze și el. Ceea ce s-a întâmplat.

Georgiana Hosu, procuror șef interimar DIICOT: „În aceeași zi, în camera unde dormea inculpatul Dincă Gheroghe, prin constrângere, au violat-o pe tânăra lipsită de libertate.”

A chinuit-o patru zile pe Luiza Melencu

După 4 zile de chin, pe 17 aprilie, Luiza a murit în casa lui Dincă. Inculpatul povestește că s-a dus să dea de mâncare la nutrii și când s-a întors a văzut că „fata nu mai mișca, iar mâinile erau moi”.

Recunoaște în fața anchetatorilor că a intrat în panică. A recunoscut apoi că a băgat-o în butoi.

Cum a ucis-o pe Luiza Melencu

„Am luat o cârpă înmuiată în motorină și am băgat-o pe fereastra butoiului după care i-am dat foc cârpei, luând și corpul foc, aruncând în butoi deșeuri de plastic. Am mers în casă și am adunat tot ce am crezut că trebuie ars și am pus pe foc – aruncând când scădea focul tot felul de deșeuri de plastic. După ce au ars de tot, am mișcat cu un lemn să văd ce este în butoi și am văzut bucăți de oase și cenușă. Am intrat casă și am stat pe pat, lungit, adormind.”

A doua zi, Dincă spune că a folosit un făraș pentru a strânge cenușa și osemintele calcinate. Apoi, ar fi aruncat totul la marginea unei păduri. A doua zi a cumpărat o cartela prepay pentru a-i liniști pe părinții Luizei.